tjejer, Hälsa

Just vart i stan

Hej på er!

Jag har nyss kommit hem igen från min lilla utflykt på stan tillsammans med min syster Lisa! Var tillexempel tvungen att köpa kattmat till lilla Lowa.. I'm a cat lady ;) men Det var riktigt trevligt som vanligt, älskar när Lisa tvingar med mig ut på ovanligheter så att jag inte går i samma spår om och om igen ;) jag gillar typ att göra följande:

* sova - vakna - cardio - frukost - gym - middag - sova - äta - sova :p

Its a bodybuilder lifestyle ;D


Min kropp älskar livet just nu när jag äter bra, sover bra och tränar bra :D känner mig glad och pigg, fylld med energi och lycklig!

Det enda är väl att jag känner mig lite ovan med att ha så mycket kropp men jag trivs ändå med kurvorna ;) och jag är verkligen taggad på att få se resultatet sen när jag skall dieta... Hoppas på mycket muskelökning tills dess :D

Tagga benpass sen!

Att inte alltid vara i toppform är en del av resan och man måste försöka gilla alla delar:) jag undrar bara hur mycket jag hade lyckats utvecklas om jag inte "dietat i onödan" så mycket innan! Jag har verkligen lagt på mig massa muskler nu på kort tid och ökat väldigt i styrka vilket är fantastiskt!

  • tjejer, Hälsa
  • 10 800 visningar
  • Nära Nygård-Nolby, Alingsås

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229