Just nu: Gjorde mig själv stolt

Innehåller ADLINKS, samarbete med Gymgrossisten

Målmedvetna och pigga hälsningar från nordic wellness denna kväll (klockan är ändå halv åtta så ja, kväll) Idag så chockerade jag mig själv lite faktiskt. Jag gjorde det näst intill otänkbara för egen del.. något jag sällan lyckas bra med. Vet ni vad jag pratar om? Jo att åka hem mellan jobb och gym.

SÄLLAN som det blir ett lyckat beslut för mig. Väldigt få gånger jag kommer ut och iväg när jag väl släppt den tyngre bagen innanför dörren i hallen, trampat av mig skorna, slagit mig ner i soffan och äter mellis. Sällan är det en lyckad idé om jag har som mål att träna. Oftast måste jag lura mig själv, hemmakär som jag är, lura systemet genom att åka direkt till gymmet. Kommer jag hem njuter jag för mycket ;)

Men idag överraskade jag mig själv. Helt ärligt; det är aldrig för sent för träning om man verkligen vill. På allvar; stick dit nu direkt när du läser detta. Man ångrar sig inte! Dagens knep var att sätta musik på högsta nivå, smådansa omkring i lägenheten, sipprandes på aminosyror och tagga igång mig själv. 100% girlpower!

Sjukt nöjd, glad och stolt över mig själv att jag nu är här och krigar vidare. Axlar idag.. revanchsugen från gårdagens något mindre ryggpass.

Mata mata reps. Det blir mycket fokus på utsida och framsida axlar, mestadels med hantlar. Me and my music.. just the way I like it, hustling.

De tights jag har på mig kommer från gymgrossistens egna märke och sitter verkligen skönt runt mina former. Framhäver liksom rumpa och ben snarare än att "platta till" om ni förstår? Ni hittar dem HÄR för 499 och finns även i rosa och blå detaljer :)

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Hej Julia! Jag har själv diagnoserat mig med IBS.. Har svårt att äta i stort sett allt! Får ont i magen oavsett vad jag äter.. blir uppblåst och svullen.. hur kan jag få hjälp med detta? Vårdcentralen sa att de inte kan ge några remisser till dietister..?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Dietist kan man få träffa med IBS-problematik men först krävs det oftast att man söker vård på sin tillhörande vårdcentral, och vid behovs skrivs sedan remiss till rätt specialitet. På vissa vårdcentraler kanske de ger hjälpande råd utan att dietist är inblandad? Numera finns det dietister i primärvården (inom VGR) som jag tror kommer ta hand om olika mag/tarm-relaterade besvär. kram och lycka tillnouw.com/fitnessjulia
EGillberg
EGillberg,
Grymt!! Är precis likadan. När jag tränar innebandy så har jag "inget val" och då är det bara släpa sig dit trots att soffan är så skön. Men vågar typ inte åka hem innan när jag ska gymma 😉 nouw.com/egillberg
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
hehe ja när det är valfritt med tider och så kan det kanske bli svårare att komma iväg 😉nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229