tjejer, Träning, Fitness

Jobbar på axlarna

Måste ändå säga att jag är imponerad av mig själv.

Trots att det var sent efter jobbet och mina nya fransar i går kväll drog jag till gymmet. Det kröp liksom i mig av längtan efter träning - samtidigt som jag också brottades med tankarna att klockan var mycket. Känsla vs hjärnspöken ;) Känslan vann.

Sagt och gjort hoppade jag av vagnen vid Almedal för ett sent axelpass. Älskar axlar. Anledningen till att jag numera gillar axelpass mer än någonsin tidigare tror jag hör samman med den utveckling som skett. Jag har lyckats bygga på både baksida och framsida axel vilket verkligen gett ett bättre helhetsintryck. Från att tidigare tjatigt repeterat utsida-utsida-utsida till förbannelse för att få större axlar.. det var ju fram och bak som var för platta visade det sig ;)

Ps ja det är en liten Swarovski-sten på svepet av mina fransar hihi!

Trots klockan fick känslan rätt: överraskade mig själv med ett riktigt grymt träningspass innan jag pep hem till Jonas som hade lagat mat. En grymt bra kväll med andra ord!

Gillar

Kommentarer

Tezz
Tezz,
Vilka övningar rekommenderar du att göra för att få till helheten?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
gillar drag till hakan och axelpressar för framsida axel - gillar bakre axeldrag i maskin och facepulls med handtag för baksida axel 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229