tjejer, tänkvärt

Jag gör väl som jag vill

Godmorgon finisar!

Det är Kristi himmelsfärd och vi är LEDIGA. Inte nog med det.. solen skiner och värmen är hos oss. Det finns med andra ord mycket att vara tacksam över, vilket jag också är. De senaste dagarna har jag verkligen tagit vara på vårvädret. Min "Hälso-app" i Iphone har gått banans med alla steg och kilometer. Appen undrar nog vad som hänt nu när jag plötsligt denna vecka höjde den genomsnittliga aktiviteten rejält ;)

Faktum är att det är precis såhär jag vill leva. Jag vill ta tillvara på varma kvällar och solens strålar så mycket som möjligt när de väl visar sig. Fick frågan av några kollegor hur det känns att vara inne på gymmet när solen skiner.. och jag såg frågade på dem.. gymmet? hehe ;p Nej jag har inte besökt gymmet denna vecka (mån-ons) Min träning har ägt rum utomhus istället vilket går minst lika bra det. Mitt hjärta brinner för den friska luften och det ljuvliga vädret.

Givetvis kan jag känna mig lite ur fas när det går tre gymfria dagar och i princip hela mitt instagramflöde täcks av folk som tränar-ska-träna-propagerar träning eller är i tävlingsform. Här går väl jag i solen och lyssnar på radio. HAHA. Här ligger väl jag på balkongen och äter sen lunch och bara njuter.

Det känns både bra och inte bra att unna sig denna tiden efter jobbet. Är allt lite ambivalent sådär. Vill inget hellre än att också få solljus trots att jag pendlar men vill samtidigt träna precis som mitt flöde på instagram. Svårt att göra precis det man vill när man är lite osäker på exakt vad det innebär.. men åter till det jag pratade om i poden; vad är min dröm och vad är de andras dröm. Mest av allt lockar vädret så jag gör väl som jag vill!

Någon som känner igen sig?

Lösningen för mig har varit att träna utomhus och ändå fått till cardio mån-ons. Hjärtat är också en muskel ;) Nu denna lediga dag blir det enklare för mig att ta cykeln till gymmet, bränna av ett 1,5-timmes pass på morgonen för att sedan lapa sol under resten av dagen.

Gillar

Kommentarer

Emelie
Emelie,
Känner igen mig i det där! Har den här veckan haft lite dålig motivation till att kliva in i gymmet efter jobbet när solen stått högt på himlen. Känner igen mig i det där att det varit svårt att veta vad jag verkligen vill, för har ju viljat träna samtidigt som jag viljat gått ut i solen istället. De här dagarna har jag valt gymmet och även passat på att njutit lite av solens sista strålar, men jag bör nog göra som dig släppa på tyglarna lite nu framöver och känna efter vad som egentligen lockar mig mest! 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja man får känna efter vad som känns viktigt 😊 jag tränar ju för hälsan numera och då är det inte nödvändigt att köra inne på gymmet just varje dag 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229