tjejer, Träning, Fitness

Istället för On/Off Season

Just nu känner jag mig i en fin balans avseende mat och träning (-träning? Undrar kanske ni, inte speciellt väl uppdaterat om detta på sociala medier i vart fall men jag lovar, jag tränar ändå) En harmoni inombords som spelar på mina nervtrådar och gör mig välstämd i fin melodi. Ner i varv, lugn. Själslig tillfredställelse och lycka som fladdrar förbi.
I och med att jag prioriterat om lite i livet tycker jag mig få ökad tillgång till mig själv. Mer tillgång än jag haft på många, många år. Lyssnar nu inåt och litar mer och mer på signaler och känslor. Vad säger min kropp till mig egentligen? Vad vill JAG?
Det tog ett tag att våga släppa lite på sociala medier, på mailen, alla obetydliga krav utifrån och istället fokusera på det man verkligen tycker om för ett tag. Vad gör man för instagram och vad gör man för sig själv? Detta betyder inte att man ska smita från ansvar, jag tror på hårt jobb och engagemang mer än något, men just att lyssna och bekräfta sig själv utan att plocka in andra hela tiden tror jag är viktigt. Att solla bland allt som lätt pockar på och prioritera kärnfrågorna. Exempelvis det val jag gjorde att sadla om från kroppsbygge och fitness till mer fokus på mitt yrke som dietist, hållbara och hälsosamma levnadsvanor framför On/OffSeason- detta var ett av mina hittills bästa beslut tror jag, för min skull. Mycket positivt har kommit ifrån det och en helt ny karriär träder fram samtidigt som jag ändå fortsätter träna och äta bra!
Hållbarhet, balans och harmoni :)

Idag tycker jag att träningen verkligen är 100% rolig att genomföra. Jag varvar styrketräning, basövningar, och isolerande övning med konditionsträning. Lyft och löpning, det är så jag stärker och tränar min kropp.
Det är rena lyxen att lära känna sig kropp, förstå hur man fungerar och vad man mår bra av. Förstå sig själv. Nu det senaste är det ett påtagligt ökat lugn som breder ut sig inombords och jag njuter av såväl god mat som mycket träning utomhus.
Startade morgonen med en skön promenad och nu är jag redo för sista arbetsdagen innan helg!

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Vad härligt att läsa!hannafialotta.blogg.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Kul att du tycker det 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229