Isglass hela dagen lång

Innehåller ADLINKS

Hälsningar från sjukstugan och soffan. Just nu tittandes på avsnitt efter avsnitt av Greys Anatomy och måttligt road. Nackdelen är just att serien handlar om sjukhusmiljö, varpå jag givetvis saknar mitt jobb redan haha. En dag som sjuk och vill redan tillbaka. Positivt! Har man roliga och stimulerande arbetsuppgifter och underbara kollegor är inte annat att vänta ;)

När jag kollar serier gillar jag att äta. Egentligen skulle jag nog klara av att äta i princip non-stop från att jag vaknar om jag inte hade annat för mig. Äta är roligt, tugga är roligt.. och gott. Och trevligt. Ja ni hör ju. Kanske inte jätte hållbart ur hälsosynpunkt och betydligt svårare att hålla en stabil vikt då hehe. Därför tar jag till andra alternativt för att tillfredsställa samtliga faktorer. Jag får äta, det ger inte mängder med kalorier och det är ändå gott. Perfekt :)

Det jag pratar om är hemmagjord isglass på BCAA! Jag tar min favorit-BCAA för just detta ändamål: Smak Ferarribilar eller Bubbelgum (Hittas här ) och blandar i en shaker. Ca 3-4 skopor för extra smak när det skall bli is sedan. Lägger glassarna i frysen och väntar några timmar. Färdigt! Hemmagjord isglass på aminosyror istället för annat och de håller länge, man får äta länge.

Dessa kan man småäta i betydligt större utsträckning per dag ;)

Ni hittar denna sort HÄR

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229