Dietist, Hälsa

Inte helt 100

Godmorgon finisar.

Igår efter jobbet gick jag som i en zombievärld. Kände mig liksom lite sjuk. Haft huvudvärk till och från, ont i leder och hängig. Bestämde mig därför för att promenera hem från korsvägen i det vackra vädret, ett försök att piggna till. Rycka upp mig. Väl hemma sedan åt jag ytterligare ett mål mat, lunch nr 3 (klockan hade ändå hunnit bli typ sex) och därefter valde jag faktiskt att avstå träningen. Inget gym denna måndag :(

Oftast vill jag kickstarta veckan på bästa sätt; ett ordentligt träningspass där jag får fart på mitt system och känner mig stark. Det är en väldigt skön känsla faktiskt. Men är jag inte helt hundra så gör jag givetvis inte det. Otroligt onödigt att bli sjuk!

Jag tror verkligen att det var rätt beslut.

När jag vaknade nu i morse hade jag skav i halsen och var otroligt täppt i näsan. Urs. Inte det roligaste att åka på detta nu innan Stockholm. Vill inte bli sjuk. Jag ska nämligen hälsa på min syster till helgen så då tänker jag banne mig inte vara sjuk ;)

Det är bara att försöka rycka upp sig. Ta på sig varma och goa kläder och försöka hålla gott mod. Det är en ny arbetsdag som väntar och sån tur är har jag inga planerade besök på hematologen idag (de patienter med nedsatt immunförsvar) blir istället mer administrativt och telefonbesök idag!

Gillar

Kommentarer

ullijonsson
ullijonsson,
Krya på dig 😊 nouw.com/ullijonsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229