tänkvärt

Ingen ledighet och full rulle

Hej finisar!

Nuvarande status på mig är följande: Utvilad, mätt och glad. Skönt att känna så ;) Dessutom glider jag nu runt i lägenheten hemma i Göteborg i mysiga kläder från Gymshark (visar i ett inlägg senare) och mår allmänt gott. Det är faktiskt skönt att vara hemma igen även om jag trivs bra hemma hos mamma också.

Lilla Lowa ligger nöjd och belåten på golvet bredvid mina fötter, hon mår också bra. Generellt mår vi alla bra helt enkelt haha! Julen har behandlat oss väl, vilket jag verkligen behövde. Det kommer göra nytta nu när jag står inför nästa utmaningar. Tur att familjen finns, och lite Nocco också för energin ;)

Det är nämligen så att vi inte får någon ledighet alls detta året. Jag studerar just nu 7 dagar inför tentan som är den 4:e januari. Därefter har jag helgen på mig att läsa 4 artiklar och 2 böcker inför de kommande seminarierna (som tillhör höstterminen). Därefter är det helg igen och sedan påbörjar vi direkt vårterminen. Ganska konstigt upplägg tycker jag själv... vi gick i skolan till typ 21/12 och har totalt noll ledighet alls.

kämpa

Tur att jag tycker skolan är rolig då. Ni som följt mig länge vet att jag trivts på dietistprogrammet från dag 1 och nu är vi snart i mål. Det känns både konstigt och spännande att vara så nära. Den 31 maj 2017 tar jag examen... tiden har fullkomligt sprungit fram.

Så till och med den 4/1 har jag fullt upp men det är också fullspäckade scheman som sporrar mig. Turligt nog behöver ju Karoline också studera varav vi gör det tillsammans ibland. Det blir lite enklare när man är två. Tillsammmans diskuterar vi patientfall och lösningar. Ett effektivt sätt att lära sig på definitivt!

Förresten; senare i dag kommer jag visa mina nya, mysa byxor från gymshark och dessutom avslöja mitt träningsupplägg för veckan. Nu är det ju uppbyggnad och utveckling som är mitt primära fokus - och helt ärligt: Det är hur kul som helst!

stay tuned

Gillar

Kommentarer

Karin B
Karin B,
Så kul att du snart tar din examen!www.junitjejen.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja det är riktigt spännande 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229