Fitness, tjejer

Idag får jag flextid

Hej finaste ni!

Jag är faktiskt redan påväg mot Göteborg trots att klockan bara är två. Vad beror detta på? Jo att jag ansökt om lite flexledighet hihi. Samlar man in flex får man också lov att ta ut, om arbetet tillåter.. dröm att göra detta ibland. extratid till vardagen! :)

Haha photo when ready and when not ready

Mitt mission på denna något kortare dag är faktiskt att besöka min fina vän och frisör Johanna. Är i stort behov av en uppljusning av håret.. och ta tag i utväxten. Väldigt nödvändigt om ni frågar mig. Speciellt med tanke på att jag skall spendera lördagen på SWE-FIT expo i Borås tillsammans med team nocco ;)

Är det någon av er läsare som kommer svänga förbi mässan i helgen? Det hade varit väldigt roligt att ses om ni ändå är där. Hojta till i så fall eller besök noccos monter för att umgås med oss.

  • Fitness, tjejer
  • 1 199 visningar
  • Nära Centrum, Borås

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma ,
Hej! Vill först och främst säga att du ger sån inspriration till kost och träning! Jag har en fråga. Jag har under detta år gått upp lite i vikt pga minskad träning och ätit dåligt. Var tidigare rätt vältränad men tappade allt pga en depression. Jag har tränat under tiden men inte regelbundet och därav tappat muskler. Jag har tidigare haft problem med ätstörningar och svält vilket gör att kroppen har rätt dålig förbränning.. nu mår jag bra och har börjat ordentligt med träningen igen men det är svårt med kosten. Jag vill minska i vikt först och främst, väger idag 64 och är 163 cm men brukar normalt ligga på 58, då är jag nöjd med min kropp. Vad har du för tips på kostschema? När jag tränade åt jag mycket men kommer inte klara det nu pga hjärnspöken kring portioner.. just nu äter jag smoothies, grönsaker, sötpotatis sallad, ägg, vegetariskt, kyckling ibland, och har tagit bort alla mjölk produkter och undviker gluten. Får i mig cirka 1200 kcal om dagen. Hoppas på svar! 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Emma det glädjer mig när du skriver att du mår bra nu och börjat ordentligt med träningen igen. Det första jag tänker nu när jag läser ditt meddelande är att jag råder dig att inte satsa på en viktnedgång i dagsläget. Även om du väger lite mer än vad du helst vill så tror jag att det kan vara oerhört värdefullt att flytta fokus lite och fortsätta träna på. Låta kroppen få tillgång till energi och närung så som den behöver. Att äta ca 1200 kcal är väldigt lite mat och generellt är det svårt att nå upp till rekommenderat intag av näringsämnen om man äter under 1500 kcal, krävs en välplanerad kost då. Om du känner mycket hjärnspöken så som du säger är mitt råd att du faktiskt söker någon att prata med. Man ska inte behöva känna dessa känslor mot mat. Det kan göra mycket gott att bara få prata av sig lite och resonera kring olika frågor. Hoppas du mår bra och tar hand om dig. kramnouw.com/fitnessjulia
emmabergendahl
emmabergendahl,
Ska också till Borås på lördag. Du är en stor inspiration så hade varit kul att träffa dig! 🎈😀 nouw.com/emmabergendahl
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Kul att du tycker så 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229