tjejer

I was taken by surprise

Godmorgon världens bästa ni.

Just nu i skrivande stund är jag lokaliserad i soffan hemma i lägenheten, med raggsockar på, mitt eget fluffiga täcke över mig och en liten katt bredvid mig. Jag är SJUK. Nu menar jag inte småförkyld utan ordentligt sjuk alltså. Det gör till och med ont i ögonen när jag tittar på skärmen.

Precis som rubriken lyder blev jag överraskad. Egentligen är det himla ironiskt eftersom vi faktiskt pratade om sjukdomstillstånd i bilen hem från hemsedal i söndags och jag stöddigt sa: "Jag blir aldrig sjuk". Tvi fick jag. Här sitter jag alltså nu, dundersjuk, från ingenstans. En förkylning lika oväntad som blixt från klar himmel... eller?

... Om jag backar bandet lite skulle jag eventuellt kunna förutse det; om jag bara var lyhörd nog. Om sanningen ska fram vaknade jag faktiskt upp redan i går morse med "skav" i halsen. Jag sa ingenting till Jonas för jag tänkte att "om jag ignorerar det så blir det inte verklighet". Visserligen blev det inte sämre under skoldagen men inte heller bättre. Jag tuggade i och för sig frenetiskt på tuggummi medan jag och Susanna arbetade, det kändes ju som att något hela tiden störde i mun och svalg.

Dum (och förberedd) gick jag till gymmet trots känningar i halsen. Jag längtade otroligt mycket efter att ha varit borta från gymmet hela helgen + ätit extra mycket energi, Ville verkligen träna. Jag intalade mig att jag bara skulle känna på det, köra lite lugnt. Det blev långa vikter och många, många reps för att inte öka pulsen men maximera muskelkontakten. Dock visade det sig att detta inte hjälpte, varje andetag skavde och då upplevde jag faktiskt att halsen blev värre. Jag tvingades avbryta mitt dumdristigt påbörjade gympass efter en halvtimme.

Tyvärr missade jag precis vagnen efter träningen så fick stå ute i kylan i gymkläder i 10 minuter innan jag kunde åka hem. Där efter eskalerade det. Låg i soffan hemma med feber och halsont hela kvällen, så illa att Jonas bäddade på soffan för att inte bli sjuk (och här sitter jag ju kvar)

Det var verkligen motigt att vakna i morse.. täppt i näsan, lock för öronen, varm i pannan, svettig och halsont. Mysigt. Kunde knappt prata först och ville egentligen somna om men var så varm inuti mig själv att det var obehagligt att ligga ner. Istället tog jag nyss en lång dusch, sköljde igenom mitt hår och försökte desperat tvätta av mig alla bakterier. Tappert försök i alla fall :)

Tack och lov är min partner Susanna underbar och sa att det var helt lugnt att jag tog en sjukdag från arbetet idag. Det känner jobbigt för mig dock eftersom jag inte vill stå till och trampa på samma ställe. Vill framåt, vill vidare. Vi ska dock försöka arbeta hemifrån så gott det går, Är man sjuk så är man... även om jag är den som inte vill inse det.


NI goingar får se till att hålla ställningarna på gymmet istället medan jag ligger här hemma och drömmer mig bort, Drömmer om gym, prestationer och utveckling. Får hoppas att det går över snabbt - om jag är smart och inte utmanar sjukdomen.

kramis från oss!

  • tjejer
  • 1 854 visningar

Gillar

Kommentarer

sarahforfitness
sarahforfitness,
Åh, vilken söt katt! ^^nouw.com/sarahforfitness
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
oliveja
oliveja,
Usch det där lät inte kul.. Krya på dig! 😊nouw.com/oliveja
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
nej urs 😟 tack så mycket!nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229