Fitness, Träning, tjejer

I started my Monday strong!

Precis som jag skrev i morse är det nya tag som gäller efter helgens alla gottigheter. Tillbaka till bra rutiner vad det gäller mat och träning.. betoning på bra träning faktiskt ;)

Fasiken vilket underbart benpass jag precis brände av trots folkmassan inne på Almedal. Energin var bästa på länge och svetten bara rann längs ryggraden och mellan brösten. Helt vild i håret och oerhört bra pump i lårmusklerna. Precis som det ska vara! Jag är oerhört glad att jag tog mig i kragen efter jobbet och gjorde detta :D

Jag somnade gott på bussen hem från Borås (fått lite för lite sömn i helgen kanske) och behövde en promenad för att piggna till. Jag beslutade mig därför att gå från korsvägen till gymmet, det gav mig även lite solljus, frisk höstluft och rätt inställning till träningen.

Väl på gymmet satsade jag på tung träning, färre reps, fler set och lagom med vila mellan. Ljuvligt (!) Jag har sjuk kick i kroppen nu ;)

Körde benpress, leg extension, leg curl sittande, stela marklyft, leg curl liggande och avslutningsvis hip abduktor. Ett sjukt bra och intensivt, tungt och skönt pass. Jag är nöjd!

Nu ska jag bara kila in och handla mat också sedan är dagen färdig...Måndagen genomförd och humöret är i topp!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Inspirerande som vanligt 😉 Ha en fin kväll :*nouw.com/belliblonkan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack söta du och detsamma 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229