tjejer, tänkvärt

I know we can do anything

Minns ni tentan jag skrev 4 januari? Sista tentan på dietistprogrammet. Det kändes verkligen inte som min bästa prestation och jag var ordentligt missnöjd efteråt.. Utan att egentligen veta resultatet.

Jag är ibland oerhört svår att imponera på när det handlar om mig själv. Lite för hård ibland. Därför vill jag nu ta tillfället i akt denna fredag förmiddag och sprida lite positivitet. VI KAN VERKLIGEN GÖRA DET VI VILL OCH DRÖMMER OM!

I går hämtade jag ut tentan - 5 veckor efter att vi skrivit den. I mer eller mindre 5 veckor har jag oroat mig över resultatet. Detta var i onödan visade det sig. Jag hade skrivit ytterst få fel och därmed klarat mig långt över gränsen. Sista tentan är godkänd och ingenting står i vägen nu!

Den lättnad, lycka och stolthet jag kände (samt förvåning) är nästan obeskrivlig. Jag klarade det, jag är verkligen redo att ta examen.

Återigen påmindes jag om att tro mer på mig själv. Inte alltid vara så tuff. Vi kan mer än vi tror - vi kan allt. Glada tankar och positivitet nu denna fredag :D

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Grattis du är så duktig!! Du påminner så mycket om mig själv, det är jättenyttigt för mig att läsa din blogg, du inspirerar och hjälper mig dagligen!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack så mycket ida! Glad jag blir 😃 precis vad jag vill åstadkomma, kramis nouw.com/fitnessjulia
Karin B
Karin B,
Ett stort GRATTIS!www.junitjejen.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack snälla 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229