Miamiresan

Hotell nr 3: Silver Palm Inn Key West

Efter vårt besök i Key west under gårdagen blev vi förälskade i denna ö - hur kan man inte? Det går omkring små kycklingar på gatorna bland pastellfärgade trähus.

Efter att Jonas lagt många kronor per natt i Marathon på Courtyard Marriott kände jag att det var min tur att bjuda tillbaka. Inatt och i morgon natt sover vi alltså här på Hotell Silver Palm Inn i Key West!

Det var ett spontant beslut - vi gick runt och frågade vad det skulle kosta och så valde vi ett hotell med gym, parkering, wi-fi, kyl, micro och pool som låg väldigt centralt vid Truman Ave. nära Duval Street. Priset är verkligen bra för allt man får :D tips till andra som ska hit: våga fråga runt istället för att bara boka online - det kan stå "fullt" eller vara dyrare till och med :o Hotell vill inte stå tomma ;) observera att detta gäller under lågsäsong.

Flexing by the pool - flexing for America ;p

Älskar att det finns möjlighet att träna också! :D vi vill ju hålla oss någorlunda aktiva även om det INTE går att jämföra med hur man tränar hemma... Saknar allt alla styrkelyft lite ;)

Här är vårt fina rum! :)

Jag och Jonas vår varsina sängar ikväll haha... Två Queen-beds var det enda som fanns ledigt x) Det är väldigt stort och rymligt rum med balkong också, otroligt mysigt att äta där ute :D

Resten av dagen skall spenderas på den andra populära stranden här i Key West - Higgs Beach. Vi är måna om att uppleva så mycket som möjligt när vi väl är här :D

  • Miamiresan
  • 2 338 visningar
  • Nära Key West, Florida , USA

Gillar

Kommentarer

fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Vilket mysigt hotell det ser ut att vara! 😊 nouw.com/fanniesalomonsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
riktigt bra alltså -rekommenderas starkt! nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229