tjejer, Fest

Höstens detaljer - The perfect match!

Idag är första dagen tillbaka på universitet och därmed påbörjas mitt sista år på dietistutbildningen. Det är dags att ta tag i gamla rutiner, studier, matlådor, varmare kläder och fina assessorer som hör hösten till. Under sommarlovet glider jag gärna runt i avslappnade outfits eller träningskläder som ni vet men på universitetet är det finare kläder som gäller. Oftast i alla fall ;) Jag studerar och koncentrerar mig faktiskt bättre när jag känner mig seriös i min framtoning.. insidan matchar utsidan då. Ser jag seriös ut beter jag mig seriöst. Det handlar om matchning.

På tal om att matcha - Jag vill bara inspirera er till att våga matcha armband med klockor nu till hösten. HUR LÄCKERT är det inte? I samarbete med Daniel Wellington jag har fått hem mitt fina classic cuff i guld som passar galet fint ihop med min ST MAWES med rosédetaljer och glittrande stenar.

Assessorern är både feminina, lyxiga och stilrena tillsammans. Min rabattkod: FITNESSJULIA ger er HELA 15% rabatt i webbshopen Daniel Wellington när ni shoppar eleganta klockor och nu även classic cuff armband -Bra va! Gäller hela september.

Älskar matchningen! Mitt guldarmband är i storlek small för de som undrar :)

Om lite mindre än en halvtimme är det dags för mig att sticka iväg till spårvagnen för att åka till skolan. Jag har naturligtvis på mig mitt nya, fina armband tillsammans med min klocka på första dagen ;) Personligen upplever jag verkligen att klockan framhävs tack vare armbandet, ögonen dras direkt till handleden,

Så är ni sugna på att handla en ny klocka eller ett nytt armband nu till hösten (eller till någon annan) feel free att använda min rabattkod för 15% off :) Koden är som sagt FITNESSJULIA och gäller online hos Daniel Wellington


Dags för skola igen då! HEJ HÖSTEN! 

Gillar

Kommentarer

sandraolsen
sandraolsen,
Såå fin! 😊nouw.com/sandraolsen
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
hihi tack 😃nouw.com/fitnessjulia
Elin
Elin,
Hejsan! För ett tag sedan köpte jag sådana där dragremmar som du tipsade om, då jag kände att jag behövde (behöver) dem i min träning. Men ända sedan jag har fått hem dem kan jag inte klura ut hur man använder dem korrekt!! Skulle du snälla kunna göra en video eller inlägg om hur man sätter på och använder dem korrekt, med tanke på att du nästan använder dem dagligen? Skulle vara väldigt tacksam för svar, kram!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag har ett inlägg om detta som publiceras i morgon (torsdag 1/9) kl 16 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229