Hälsa

Helt lamslagen och dehydrerad

Godmorgon finisar.

Förlåt för dålig uppdatering i går men det har sin anledning. En oväntad sådan.

Jag är faktiskt hemma sjuk i något som plötsligt drabbade mig, vad jag tror själv är det en akut matförgiftning men vet fortfarande inte helt säkert. Jag fick givetvis åka hem från jobbet redan på morgonen hann inte träffa några patienter eller hålla min föreläsning. Är nu sängliggande.

Jag har ont i magen, i musklerna, i lederna, feber, illamående och kräkningar men Jonas har varit ett fantastiskt stöd hemma. Tänker att det inte borde vara influensan i och med att jag är vaccinerad i mot det. Magsjuka känns det inte riktigt som heller.. men något mysko är det. Lyckades totalt få i mig 1 äpple och 1 banan på hela dagen, inget mer, var varken hungrig eller hade kapaciteten att äta. Pillade i mig två större glas vatten, ett av dem med resorb också vilket gjorde gott. Som ni förstår var jag totalt lamslagen i går som ett kolli och bara sov och sov, typ i sängen, på toan, i duschen, i soffan. Fullständigt dehydrerad och illamående.

Kunde trots allt sovande under gårdagen ändå sova hela natten nu tills idag och nu känns det lite bättre i magen i alla fall, kommer nog kunna äta mer idag. Känner mig lite sugen på isglass.

  • Hälsa
  • 1 239 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,

Trist, krya på dig!

blogg.traninglopninglycka.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja sjukt tråkigt 😟 tack! nouw.com/fitnessjulia
tildabexell
tildabexell,

Hoppas det blir bättre snart!!

nouw.com/tildabexell
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta du 😟 <3nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229