Fitness, Hälsa, Träning

Helgmys - så startas dagen!

Det är lugnt och skönt i stugan. Både jag och lilla tussen Lowa är nöjda över morgonen hittills. Jag fick sova så länge som jag önskade, vaknade utvilad bredvid en liten lurvel och kände mig allmänt på gott humör. Känner mog ganska pigg och stark i kroppen också vilket bådar gott inför helgens träningspass som väntar. Skönt. Givetvis unnade jag mig en långsam start i sängen; skrollade Instagram och Facebook, kollade igenom nattens händelser för min egen profil och sippade lite nocco. Ingen morgon utan nocco nu för tiden. Därefter bestämde jag mig för att kickstarta min morgon.. efter en lång startsträcka fans suget att ge mig ut i snön. Helgmys på bästa sätt med en aktiv och frisk start!

Med rätt kläder finns det inga dåliga väder, så lyder det och så är det. Jag är fast besluten om att insupa ljus och frisk luft när tillfället ges. Om jag annars ränner fram och tillbaka under jord i sjukhusets många kulvertar, byter jag nu gärna miljö mot dagsljus. Att få in alla önskvärda steg går ganska bra på jobbet, men känslan av "träning" och motion är lättare att uppnå utomhus med en löprunda eller powerwalk ;)

Förresten: Nu är det inte långt kvar till Fitnessfestivalen i Stockholm 1-3 dec. Jag kommer att stå för Gymgrossisten, Nocco och Gymshark under fredagen och lördagen. Hoppas vi ses i vimlet. Jag är sjukt taggad.. alltid kul att umgås med läsare, följare och andra träningsintresserade människor. Dessutom kommer kvällarna bli galna tillsammans med ett skönt gäng ;) Stay tuned babes.

Gillar

Kommentarer

emmabergendahl
emmabergendahl,
Hoppas att se dig där!! 😃 nouw.com/emmabergendahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229