Dietist, Recept

Helgmiddag

Jag kastar er in i close-ups från några av helgens goda komponenter!

Tänker givetvis på den goda måltiden jag hade tillsammans med världens bästa dietistkollegor. En kväll jag kommer bära med mig nära hjärtat lång tid framöver. Förundras faktiskt över livet. Det är fantastiskt hur slumpartat även det mest välplanerade liv kan visa sig vara. Jag hamnade i Borås på min slutgiltiga praktik på dietistprogrammet när vi drog lott i skolan. En praktik som sedan resulterade i 1.5 års anställning, bästa kollegorna, nya vänner samt erfarenheter för livet. TACKSAMHET är bara förnamnet.

Vi handlade goda rotsaker som vi ugnsbakade på sammanlagt tre plåtar hehe, och vi åt upp allting till slut vilket är rätt komiskt. Vi hade potatis på ena halvan av plåt nummer 1, och palsternacka på den andra halvan. På plåt nummer två hade vi paprika, morot, zucchini och broccoli. På tredje plåten hade vi aubergine och mer zucchini. Till detta serverade vi stekt halloumi och stekt kyckling för den som ville ha, även en god rödvinssås och en god tzatziki!

Gott och blandat med andra ord! ;)

​Behöver inte vara kompilcerat för att det skall vara gott!

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ninna
Ninna,

just precis behövs inte vara komplicerat eller dyrt heller. gjorde ni såsen också själv? halloumi aldrig smakat men hört att det är ganska saltigt? är det typ brödost?

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229