Träning, Hälsa, tänkvärt

Helgdagar och träning

Hej fina ni!

Jag vaknade upp den 26:e december med en skön känsla i kroppen. Jajjemän jag har genomfört mina träningspass även denna storhelg. Det är fint, att nu med kvitto i handen se tillbaka på en bra helg med familjen och vetskapen att vissa fragment av rutinerna ändå infunnit sig. Att det är helgdagar behöver inte betyda att man bryter rutinerna helt och hållet egentligen. Inte om man mår bra av sina rutiner vill säga, för vissa kanske det är efterlängtat ATT bryta dem ;) Man är ju olika. Jag mår bra av rutiner men kan absolut tänka mig att mixa upp det lite då och då.

Det blev många dagar spenderade i Alingsås denna gång. Anlände redan den 21/12. Mitt prio i träningsväg har fortsatt vara ben och rumpa, ganska likt mitt tidigare upplägg denna hösten. Som många av er vet försöker jag få in tre benpass per vecka / rullande schema. Jag är inte det minsta intresserad av en liten underkropp som jag rent genetiskt är tilldelad haha. Brukade beskriva det förr att jag kände mig som en liten pojke. För mig är det därför logiskt att investera tid i mitt eget förändringsarbete och förbättringsarbete. Roligt är det att se utveckling och skillnad! :)

Det blev två benpass under storhelgen, ett ryggpass och 3 cardiopass.. ändå hyfsat maxad träning om jag får säga det själv ;) Säger hon nöjd och belåten haha. Nej men skämt åsido jag vill få möjligheten att prioritera alla viktiga delar i min vardag där familjen är en del, och träningen en annan. Maten är också en viktig del av mina rutiner, vilket jag inte tror undgått någon.

I och med alla dagar på hemmaplan hade jag även förberett lite kyckling, potatis och diverse sallader för att kunna varva mina luncher. Det blir många julmiddagar som det är (totalt 5 stycken med jobbet inräknat) och helt ärligt mår jag bäst av att kunna variera livsmedlen. Är inte sugen på julmat morgon-middag-kväll från den 21-26 december. Kan iallafall nu i efterhand säga att jag gjorde helt rätt i att begränsa julmaten till själva firandet tillsammans med familj och släkt, kroppen känns i balans även nu efter storhelgen :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229