Dietist

Hektisk dag på sjukhuset

Hej fina ni!

Jag har precis slutat jobbet nu på dietistenheten och kommer verkligen försöka njuta på bussen hem. Det har varit en hektisk dag, minst sagt, med jobb i ett. Hann varken frukost-fikan eller eftermiddagsfikan idag på jobbet.. inte enligt plan för att pika min proteinsyntes regelbundet (haha) men ibland får man prioritera sitt jobb mera. Vi startade dagen med ett oerhört intressant morgonmöte där alla dietisterna på SÄS gick igenom nya uppdateringen och utvecklingen av nutritionsunderlaget. Exempelvis vad det gäller evidens för olika typer av åtgärder kring cancerbehandling, protein, essentiella aminosyror och leucin vid behandling av äldre sjuka osv. Riktigt kul för mig som är lite av en kosttillskottsnörd ;)

Sedan följes dagen av diverse patientarbete på avdelningen som mynnade ut till skapande av min kommande föreläsning om mat- och hjärthälsa. Jag är lite av en perfektionist och vill givetvis hålla en inspirerande, motiverande och informativ föreläsning på tisdag. Målet är att de ska känna sig inspirerade och se möjligheter och valmöjligheter till förändringar som gynnar ens hälsa.

Man behöver inte ändra allt, men vi alla har säkert något man kan göra ;)

Nu efter jobbet fortsätter dagen direkt på gymmet där ett benpass väntar. Älskar ben.. och slutligen kommer jag spendera kvällen hemma hos Karoline och laga middag! :)

Busy busy day

  • Dietist
  • 1 087 visningar
  • Nära Olsfors

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Vad spännande det låter!
nouw.com/charlottelinden
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja det är det 😃nouw.com/fitnessjulia
Belliblonkan
Belliblonkan,
Låter som mycket att göra! Men du ser iallafall strålande ut som vanligt 😉 Ha nu en fin kväll Kram :* nouw.com/belliblonkan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Det är ganska mycket ibland.. men tack söta du 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229