tänkvärt

Hej måndag och mindre strul!

Godmorgon finisar!

Idag sätts mitt tålamod på prov och även mitt mindset. Det är ett test och jag tänker klara det med bravur. Bara för att det är måndag tänker jag inte hänga läpp oavsett flyt eller o-flyt, helgen innan var ju magisk så inget kan dra ner mig nu.

Vad är det då som testar mitt humör undrar ni? Jo, jag har nämligen ett litet problem... Den stora, välfyllda väskan som jag hade med mig i helgen fylld av alla mina essentiella saker vill inte öppna sig (!!!) Av någon mystisk anledning går den inte att låsa upp trots att jag kan koden till den. Jag kunde låsa och låsa upp den flera gången i Stockholm men nu fungerar det inte lägre och jag vet verkligen inte varför.

I min väska ligger mitt smink, mina hårprodukter, plattång, krämer, deo, mina bästa träningskläder, kosttillskott mm mm. Allt det jag själv anser BEHÖVA så mycket att jag släpar med det till Stockholm över en helg - kan jag nu inte komma åt. Ironin är slående ;)

Dessutom är det måndag - "ny start" och jag kan inte följa mina rutiner över huvud taget ;) Älska utmaningen så att säga..

Eftersom jag nu mera anser mig lite som ett proffs på att se oplanerade och mindre följsamma händelser från den ljusa sidan tänker jag följande:

" tur att detta inte hände i Stockholm innan plåtningen med Gymshark "

-det kunde varit värre med andra ord! ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229