Hälsa

Hej igen måndag!

Vissa måndagar är bättre än andra. I skrivande stund lever jag lite som i en dröm ;) Tack vare min kära kollega Sara kunde vi byta pass i butiken idag varav vi alla här är lediga även denna dag. (Hade jobbat i butiken idag annars)

Vi beslutade oss för att ta en extra natt här i paradiset själv (Trosa.. Lol) och tackar ödmjukast Jacobs Familj för gästfriheten.

Det är ett underbart hus som de bor i, otroligt fint inrett i en medelhavsinspirerad miljö som passar bra till hamnstaden :) DRÖMMEN SJÄLV. Se mer på snapchat: Juliaeliasson1 (etta på slutet)

Även hamnstaden imponerar på oss. Vackraste och mysigaste jag sett :) Välbevarade, fina trähus, båtar, kullersten, små butiker och mycket grönska. Här vill jag lätt bo på äldre dagar hehe..

Eftersom vädret visar sig från sin bästa sida sprack planerna att dra svängen förbi Stockholm. Att istället njuta av lugnet, solen och LEDIGHETEN kände vi alla tilltalade oss mer än shopping faktiskt ;) personligen älskar jag solen hihi.

Senare idag kommer kanske Linus Carlén förbi lagom tills vi sticker iväg till gymmet Skrotnissarna igen för dagens träning. Ikväll blir det grillning utomhus med god mat och eventuellt lite vin och skaldjur. Jag kommer hålla er uppdaterade naturligtvis! :)

Hoppas er måndag blir bra! Kramis

  • Hälsa
  • 3 165 visningar
  • Nära Trosa

Gillar

Kommentarer

nathaliandersson
nathaliandersson,
Har du något tips på hur man kan få sitt träningskonto på Instagram mer populärt? Eller snarare vad ska man tänka på när man har ett fitnesskonto såsom jag har? 😊 (@fitnessnathali) 😊nouw.com/nathaliandersson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag tycker att man skall försöka uppdatera ofta, variera bild och film, ha ljusa bilder med bra kvalité och helst lite mindre selfies 😉nouw.com/fitnessjulia
nathaliandersson
nathaliandersson,
Ja jag tycker egentligen inte heller om det där att bara ta en selfie framför spegeln men blir så svårt att filma en övning eller frysa till bild när man är själv haha xD Men tack för tipsen ska tänka på det! 😊nouw.com/nathaliandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229