Fitness, tjejer

Havregrynsgröt är min favorit

Innehåller adlinks

Glada och harmoniska hälsningar från mitt kök!

Jag sa tidigare idag att jag ville bli mig själv igen, den glada och pigga tjejen som vi alla känner igen. Skolarbetet tog ut sin rätt på mig men nu när arbetet är inskickat är jag åter i harmoni. Glädjen är tillbaka och ett inre lugn. Skönt. Precis som tidigare nämnt ville jag gymma idag. Ville - vill - och kommer gymma rättare sagt ;)

Därför sitter jag just nu och mumsar min gröt direkt ur matlådan. Anledningen till att den ligger i låda beror på att jag först hade tänkt dra till träningen direkt efter skolan.. men insåg sedan att vi skulle bli klara lite tidigare hihi. Istället värmde jag den hemma och kunde avnjuta den med lite kalorifri pankakssås på toppen... väldigt mumsigt för mig!

Havregrynsgröt är verkligen en stor favorit för mig. Jag kan tänka mig äta gröt till olika mål faktiskt. Eftersom det är relativt långsamma kolhydrater varar energin längre och jag känner mig pigg och glad fram till lunch eller under hela gympasset. Min standard är att äta gröt två gånger om dagen; frukost och innan / alternativt efter träningen.

Dessutom får jag lite bra fibrer för tarmarna att jobba med som jag personligen mår väldigt bra av. Vissa, mer olösliga kostfibrer är svåra men gröt fungerar bra tack vare sin gelbildande funktion med vatten. Är även kolesterolsänkande (inte för att jag tror att jag har speciellt högt kolesterol men ändå lite kul att veta kanske) Funktionen gäller för de flesta lösliga fibrer :)

På gymmet idag väntar axlar och armar, eventuellt lite mage också för har slarvat med mina magmuskler nu när jag tränat mer på iron Works. Där blir jag för taggad på basövningar att jag nästan glömmer av komplementövningarna. Nu på Almedal fungerar det dock bra om det inte är för mycket folk. Det är ju tisdag och oftast innebär det rätt mycket folk men vi får se som sagt!

Men först: Gröt-stund som har guld i mun, njuter och mår bra.


kramis på er fina

Gillar

Kommentarer

kellyheather
kellyheather,
åh älskar gröt😍 du måste ha provat overnight oats om du är grötfantast???nouw.com/kellyheather
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
älskar älskar älskar!!nouw.com/fitnessjulia
karinagrandin
karinagrandin,
Har du nått mer i din gröt? Typ äggvita eller whey pulver? nouw.com/karinagrandin
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
inte denna gång men annars är dessa två ovannämnda alternativen standard 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229