Miamiresan

Härlig dag på Higgs Beach

Efter att vi checkat in på hotellet i Key West drog vi snabbt till den andra mycket populära stranden Higgs Beach. Det var bara en härlig 10-minuter promenad från vårt hotell :)

Här spenderade vi hela förmiddagen och njöt av det härliga vattnet och den vattna stranden. Dock var vattnet väldigt, väldigt varmt så man blev knappt svalkad när man badade... Men området och stranden är riktigt, riktigt fin! Vägarna, bilarna och husen längs gatorna här vid denna strand är också väldigt fina :)

Jag älskar att ligga under palmer hehe.. Känns löjligt härligt faktiskt och nästan obegripligt ;)

FULLKOMLIGT LJUVLIGT!!

Vi gick ut på en av pirerna för att få en bättre helhetsbild av stranden... Detta är verkligen ett fantastiskt ställe :) Njuter obegränsat och försöker att ta tillvara på varje minut innan det är dags att åka hem på onsdag.

Rekommenderar ett besök till Higgs Beach - inget inträde krävs! :)

  • Miamiresan
  • 3 018 visningar
  • Nära Key West, Florida , USA

Gillar

Kommentarer

SuzMemoria
SuzMemoria,
Åhhh vill åka dit och stanna tiden!! Ser helt underbart ut!! 😄😄😄nouw.com/suzmemoria
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
sjukt härligt 😃nouw.com/fitnessjulia
J
J,
Hej!
Hoppas du skriver en sammanfattning av din tid i Florida nör du kommer hem, dos and donts. Ska själv dit i september och du verkar du hittat så många bra ställen!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
nja det kommer jag nog inte göra faktiskt tyvärr :/ Men läs gärna mina inlägg om resan. Det finns även bra trådar på flashback om usa som vi själva läste när vi skulle resa! kram nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229