tänkvärt

Har jobbat med mindset idag

Vilken dag! (Bestäm nu själva hur tonläget på denna öppning ska vara)

Jag skulle vilja säga att dagen minst sagt varit spännande. Dagen har väl varit lite ur tempo och ur fas men jag har ändå hållit humöret uppe. Dagen startade ju med ett stort snötäcke som överraskade mig. Snön överraskade även trafiken och resulterade i en bussresa som tog 2 timmar och 45 minuter till SÄS. SNACKA OM att personalstyrkan från Gbg blev sena idag ;)

I och med sen ankomst var jag också bakom i dagens arbete. Fick skippa frukosten och ta kortare lunch men det gjorde inte så mycket. Lyckades bra med jobbets alla uppgifter idag så ja, humöret höll i sig.

Nu innan hemgång fick vi återigen påminnelse om 1) vädrets påverkan och 2) västtrafiks kapacitet. Hela personalstyrkan fick nu stå tillsammans i snön utanför sjukhuset och vänta på en buss som inte kom. Enligt appen kom den i tid och passerade men nope... vi fick helt enkelt ta nästa buss haha. Livet. Visst är det spännande ;) Det positiva var att vi tjejer kunde stå och umgås med AT-läkarna haha

Jag har jobbat mycket med mitt mindset idag. Liksom bestämt mig för att ta lättsamt på situationen. Inte stressa upp mig över saker jag ändå inte kan påverka.

Vi hade det trevligt på bussen och skrattade glatt. Arbetsdagen blev bra och vi fick nya erfarenheter ute i snön.

Nu är det dock köer och fel i spårvagnstrafiken i Göteborg... men inte sur är för det är jag för jag ska ändå ta bussen till gymmet! :p

  • tänkvärt
  • 1 764 visningar
  • Nära Mölndal Station, Mölndal

Gillar

Kommentarer

nellysaari
nellysaari,
Så härlig blogg! Kram <3nouw.com/nellysaari
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla! kramnouw.com/fitnessjulia
Fridhan
Fridhan,
Härligt tänk! Måste försöka med det mer jag med 💪🏻nouw.com/fridhan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
det underlättar om man får kläm på det! 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229