tjejer

Happy Valentine's Day!

Godmorgon mina finaste!

Idag strålar jag inifrån och ut; det är alla hjärtans dag och jag sprudlar av glädje och kärlek. Jag känner stark kärlek till min sambo, min familj, vänner, lilla Lowa och Er alla!

Det är en perfekt dag att förmedla detta till sin omgivning. Vi brukar liksom inte köpa presenter, choklad osv (behöver inte bli storkonsumenter) istället vill vi visa varandra mer omtanke och kärlek.

Det är därför jag gillar denna dag! God morgon och massa kärlek till Er <3

Jag håller på att göra mig redo för ännu en dag på universitetet tillsammans med Susanna. Vi jobbar vidare på examensarbetet och det går verkligen framåt nu :D så roligt!

I eftermiddag planerar jag antingen en sväng till gymmet eller en mysig promenad innan middagen ;)

--> har ni några extra mysiga planer idag?

  • tjejer
  • 2 730 visningar
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Happy valentinesday! 😃
Jag ska träna ikväll för första gången på 5 dagar (fick influensan förra veckan) så längtar verkligen tills dess.
sarahj.for.me/
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
härligt med träning 😃 jag förstår känslan.. har ju också varit sjuk 😟nouw.com/fitnessjulia
Mia
Mia,
Hej! Jag undrar om du har kvar din Crosstrainer? Det verkar inte som att du använder den så ofta, så jag undrar vad du tycker om den? Funderar på att köpa en själv men är osäker om den är lika bra som dom som finns på gym. Skulle vara roligt om du kunde skriva vad du tycker om den? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Mia! Jag har kvar den ja men i nuläget är det faktiskt mer min sambo som kör på den. Jag har mer lust att promenera utomhus just nu.. är en periodare 😉 Jag gillar den och den är bra som sådan men är inte sugen på att stå på crosstrainern just nu haha!nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229