Fest, Skiathos

Happy birthday- Dinner

Min födelsedag firades från tidig morgon till sen kväll. Känner mig verkligen tacksam och glad. Även mycket rörd över hur många som hört av sig, långt över förväntan. Oerhört tacksam.
Efter vår långa, vackra och något ruffa färd genom skog, betesmark, höga berg och vandringsleder (se tidigare blogginlägg) och efter att ha träffat munkar i deras naturliga habitat, samt sett Skiathos ”första” riktiga huvudstad, nordligaste (vackraste) punkt, Kastro kändes vi oss lite trötta. Minst sagt. Möra i armar och ben efter att ha styrt fyrhjulingen i guppig terräng och fyllda i sinne och själ av intryck och tankar. Behovet av lite återhämtning var ett faktum.
Vi styrde därför fyrhjulingarna tillbaka tvärs över ön, tillbaka ner för berget, till där min mamma och J-O har sitt hotell (de bokade en sista minuten och hade möjlighet att träffas oss och fira mig på min födelsedag i Grekland - hur sjukt!!) På deras hotellrum blev vi väl omhändertagna med kaffe, Marabou choklad och frukt. HOLY MOLY Godaste någonsin. Tror aldrig fika smakat så gott. Ibland behövs verkligen en Swedish Fika ;) Choklad, äpple och kaffe gjorde så att vi även orkade träna på gymmet efteråt.
Körde blandade kroppsövningar och löpning :)

Efter gymmet hoppade vi återigen på fyrhjulingen och drog hem till vårt hotell. Jag och Jonas duschade, gjorde oss i ordning och satte slutligen kurs mot min födelsedags sista anhalt: middag på lokal fiskrestaurang!
Jonas hade sökt runt och rekat några dagar innan och hittat denna restaurang på TripAdvisor. “Infinity blue”, mycket vacker restaurang och mycket gott. Det var nog en väldigt söt syn när Jonas och jag for fram på en fyrhjuling med hyr-hjälmar iförda festkläder. Jonas var så stilig i kostym kvällen till ära. Inte alltid ens flickvän fyller 23 ;)

Oerhört vacker utsikt från restaurangen!

Fint sällskap och ljuvliga färger på restaurangens alla detaljer. Måste säga att denna rödbetssås med bröd smakade helt magiskt tillsammans med deras goda, nybakade bröd!

Min middag: Lax-och skaldjurssallad! MUMMMMS! Till detta dracks det mycket vin och även lite brandy som de bjöd oss på ;) Födelsedag ju!

  • Fest, Skiathos
  • 0 visningar
  • Nära Skiathos, Grekland

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Underbara bilder fina du!💖💖nouw.com/faronsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
taaack fina! 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229