Håller fast rutinerna

Ibland kanske det känns som att man inte har tränat om man glömmer skriva om det -även om få checkar in på Fb nu för tiden haha. Men en bild på instagram vill man nog ändå få till.

--> Dock är det så att jag tenderar att bli sämre på att utopisters när jag är som mest aktiv (!) haha. För de som ofta besöker mina sociala medier kan det därför kanske verka som att jag inte tränar.. Men så är inte fallet.

Är det något jag VERKLIGEN försöker göra under hektiska / stressande situationer i livet så är det att träna. Fy sjutton så härligt det är! Att bara släppa måsten och krav - dra iväg till gymmet och "träna av sig". Ventilera. Ladda ur och ladda om.

Är det något jag alltså verkligen håller hårt i är det mina rutiner <3

Just nu postar jag en selfie på mig själv! Yes det är realtid på denna ;)

Jag befinner mig i skrivande stund här på gymmet, nyss avklarat axelpass med 15 minuters hängande magövningar. Ni som följer på snapchat vet att jag försöker stimulera de yttre magmusklerna även om de gömmer sig liite där under nu.

Innan jag sätter mig för att fylla på med gröt ute i receptionen väntar även 20 minuter cardio. Efter en stillsam dag framför datorn behöver jag röra på mig. Kroppen skriker efter motion ;D

Det blir som sagt 20 minuter powerwalk på löpbandet med lutning 15 (inte hålla i sig) och 4.6 km/h. Lets GO!

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Är precis som du där , när jag blir stressad så hjälper det att träna , släppa på allt och bara ge träningen 110% procent! 😊nouw.com/andreatherese
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
visst är det så 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229