Gynnsam metod!

Godmorgon mina finisar!

Veckan känns både lång och kort samtidigt.. Det är redan torsdag morgon, men oj vad mycket som har hänt och vad mycket jag läst i skolan. Sluttampen är fullkomligt proppad med information om alla sjukdomar, men naturligtvis är det ändå spännande :)

I går testade jag på en ny strategi gällande träningsrutinen och jag måste erkänna att det var effektivt. Rutinen påminner den jag höll i somras då jag arbetade i Gymgrossisten butik: Att vara packad och klar för gym - INTE åka hem emellan. Det är både tidseffektivt och bästa sättet för mig att komma till gymmet ;)

Jag åt mitt Pwo-mål i skolan, satte mig på vagnen och körde sedan skiten ur mina axlar! Det var en gynnsam strategi som jag definitivt ska fortsätta med även idag. Efter träningspasset kände jag mig oerhört nöjd och glad och hade välmående känslor som höll i sig hela kvällen.

Good Job Girl - helt skakig efteråt ;)

Så idag fortsätter jag i samma anda: Väskan är packad med kosttillskott, matlådor och jag själv är iförd träningskläder. Det är oerhört skönt att glida omkring i träningsoutfit även om det må vara på gränsen för stereotypt för mig.

- men hittar man lösningar till livets puzzle så gör man! Denna strategi hjälper mig att få saker gjort och det gynnar ju även min utveckling :D

Så känner du själv att du är som mig ibland... (Lite för trevligt att komma hem) Förbered väskan och åk direkt - motverka krafterna från den inre latmasken ;) Efteråt är man oerhört nöjd!

Gillar

Kommentarer

Helen
Helen ,
Hej Julia, har du sådana dagar där din mage känns som ett svart hål? När du typ bara äter och äter och inte blir mätt? Isf hur hanterar du såna dagar? Ger du din kropp det den vill ha eller kämpar du emot? Jag vet inte riktigt hur jag ska göra i sådana situationer/sådana dagar, ena delen av mig tänker "din kropp skriker efter mat så ge den det den vill ha tills den känner sig mätt" medan den andra delen tänker att "psyket är allt, tänk på annat, gör annat du behöver inte mer mat". Mår så dåligt för jag vet verkligen inte vad som är rätt. När detta händer bör kanske nämnas att jag inte ger min kropp "skitsaker" utan jag fyller på med extra mkt mat, extra proteinbar eller så - fler kalorier än vanligt men fortfarande bra mat, det är inte så att jag trycker i mig skit. Men liksom sådana dagar där man inte blir mätt på det man vanligtvis håller sig mätt på och hela tiden är småhungrig.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej! Jag vet vad du menar med känslan av ett "svart hål" och för MIN del hänger detta ofta ihop med att jag under några dagars tid ätit för lite mat för mitt behov. Det är kroppens sätt att signalera att du eventuellt behöver äta mer 😊 För min del kämpar jag INTE emot sådana signaler men ser däremot till att fortsätta äta regelbundna måltider som så är lite större, och inte för långt mellan måltiderna för att motverka hetsätning. Du får nog ställa dig frågan varför du mår dåligt över känslan att behöva äta mer.. om din kropp starkt signalerar om det, varför ska du inte lyssna? Eftersom du säger att dy äter bra mat ser i alla fall jag ingen anledning till att din kropp inte ska få den näring som den behöver 😊 Ta hand om dig <3 kram nouw.com/fitnessjulia
Lisa
Lisa,
Tack så himla mycket för ett ordentligt svar! Uppskattas, tack för en bra inspirerande blogg. Ska tänka igenom ditt svar 😊
Louise
Louise,
Tack så himla mkt för svaret 😊 så du tar inga mer vitaminer än D? 😘
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ingen fara 😊 Precis, D-vitamin är lite svårare att få i sig än de övriga för MIN del, men det beror ju på hur din kost ser ut i övrigt 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229