Hälsa, Dietist

Grön lunch!

Hej finisar!

Sitter just nu och äter lunch tillsammans med kollegorna. Idag hittar man mycket grönt i min matlåda just eftersom det blev över från gårdagen hos Karoline. Känns faktiskt lite extra lyxigt att ha ugnsbakade grönsaker i matlådan ;)

Man hittar broccoli, zucchini, aubergine, palsternacka, gullök och rödlök här tillsammans med en hemmagjord kycklingbiff :) Det är Jonas som har tillagat dem hihi.

Nom nom nom!

  • Hälsa, Dietist
  • 1 014 visningar
  • Nära Centrum, Borås

Gillar

Kommentarer

EGillberg
EGillberg,
Ser otroligt gott ut! Själv åt jag en vegetarisk chili, sjukt gott 😊 nouw.com/egillberg
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen gott 😃 oj det lät också riktigt got! nouw.com/fitnessjulia
Lova
Lova,
Hej Julia! Måste bara börja med att vilken superrolig video du var med i, dom där två killarna (hehe kommer inte ihåg namnen). Jag har en fråga till dig. Vet du ungefär hur mycket kalorier du får i dig på en dag? Jag vill gärna gå upp i muskelmassa men vill inte få på mig för mycket fett, eller jag skulle snarare säga att jag är rädd för att få på mig för mycket fett. Jag var en gång i tiden på gränsen till överviktig och nu kommit ner till en vikt jag är nöjd med, så jag vill öka i muskelmassan men vågar typ inte gå upp i vikt... det låter ju super konstigt men jag tror du förstår. Har du tips på vad man kan göra? Tack för en bra blogg!!!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Lova 😊 Tack för detta! Jag förstår nog vad du försöker förmedla och faktum är att äter man relativt nyttig och hälosam mat i linje med de rekommendationer som finns så är "risken" att man blir överviktig liten, speciellt om man tränar 😊 Jag råder dig att våga äta lite mer och kanske extra mycket runt träningen, innan och efter, för att ge dig själv möjligheten att dels prestera bättre och kanske bli starkare under passet men även att återhämta dig efteråt 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229