Hälsa

Godmorgon från SM Västerås!

Godmorgon finisar!

Jag sitter just nu här vid det stora skrivbordet i vårt hotellrum på Plaza och total-multitaskar. Det är plattång + dator + frukost samtidigt som jag bloggar men ja, det är så vi jobbar ;) Ni känner ju mig.. produktivitet gillar jag! Idag är det en stor dag för många av mina vänner som ska tävla. De ställer upp i flertalet grenar och personligen tycker jag att det ska bli oerhört kul att bevittna. Tänk motivationen efter denna dag!

Supplementen är nedpackade och jag är redo för en hel dag av skoj - för även om jag är här så slutar inte min egen satsning mot scenen om bara 2 veckor! Tillexempel har jag med mig EAA, Leucine, Glutamine, Gourmet pro och vitaminer/mineraler :) 

*​Alla länkar ovanstående ger 20% rabatt till och med i morgon söndag 2/10 OBS

Motivationen är dock redan väldigt hög.. så hög att inte ens en lååång biltur mot västerås i går hindrade oss från att dra till gymmet vid kl 22 ;) Vi fastnade i flera bilköer på vägen upp pga olyckor och totala restiden blev rejält fördröjd och seg... Jonas var en sann kämpe som ändå höll humöret uppe och körde hela vägen hit.

Väl här mötte vi upp nära vänner och drog vidare till Iron Sports Gym i Hälla för ett sent men effektivt träningspass. Jag har hellre vilodag idag när alla tävlingar är i gång än i går varav ett sent pass blev nödvändigt. Dessutom var det väldigt skönt att få träna kroppen och röra sig lite efter alla timmar i bil! Med oss på gymmet hade vi bland annat Linus Carlén och Coach De la Rua. Passet bjöd på god stämning - bra pump och lite avslutande posering (som ni kan se videon på min instagram: Fitnessjulia)

  • Hälsa
  • 2 226 visningar

Gillar

Kommentarer

Godiskarro
Godiskarro ,
Vad var det som fick dig att byta från celsius till nocco? : D Var det ett "affärsmässigt" beslut, eller berodde det på att nocco har bättre innehåll och smskigare smaker? 😊 Är bara lite nyfiken 😀😀😀😀 kram 💜
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Det är både och. Jag känner ju dem som tagit fram NOCCO så alltid roligt att kunna suporta sina vänner och en bra idé. Dessutom tycker om att det inte är så många olika ämnen i nocco som det är i en celsius. Jag upplever även att nocco smakar bättre 😊 kram nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229