tjejer, Träning i samarbete med gymgrossisten

God morgon från Alingsås!

Godmorgon världens bästa!

Just nu ligger jag kvar i sängen i mitt fina rum hemma hos mamma och bara njuter. Jag njuter av att det är jul, av att vara i Alingsås, att höra mamma pyssla i köket - att vara medveten om att min lillasyster faktiskt ligger i rummet precis intill som det ska vara. Ja, allting är oerhört mysigt just nu. Det känns i hela kroppen. Fasiken va' viktig familjen är för mig.

Jag startar min morgon med en godNocco Persika innan jag sticker iväg till gymmet. Förkylningen har dämpat ner sig och som vissa av er säkert såg på snapchat eller instagram så var jag busig redan i går. Jag fullkomligt klättrade på väggarna hemma..klarade inte tre hela dagar utan aktivitet.

Eftersom jag kände att förkylningen faktiskt inte var så farlig i går körde jag ett lätt axelpass på mitt gamla "hem-gym". Det var oerhört skönt att få pumpa igenom överkroppen lite lätt. Dessutom överraskade gymmet mig med att vara relativt tomt - som jag älskar. Många tummar upp från gårdagens pass med andra ord ;)

Nu vill jag på det igen, fast morgonträning. Jag vet att mamma förbereder risgrynsgröt (så mysigt!) Och det passar utmärkt efter träningen. Både kolhydrater och protein i samma portion, perfekt återhämtning ;)

Jag har ännu inte bestämt mig för om det blir ben eller rygg men tror nog det lutar mot rygg ändå eftersom jag nyss varit sjuk.. dock får jag se vad som känns mest lockande när jag väl är där!

Tills dess önskar jag er en stor dos GIRLPOWER så kör vi!

MORGONTRÄNING COMING UP NEXT

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229