Getting ready for the gym in Miami

Innehåller adlinks

oavsett om vi är hemma i Sverige eller här i USA älskar vi en aktiv livsstil och att träna! Vi har googlat runt lite på gym i närheten (eftersom vi inte hämtat ut vår hyrbil ännu) och nu har vi hittat ett gym heter "David Barton Gym" som enbart ligger 500 meter bort - perfekt ;D Vi är taggade på att få använda musklerna lite... inte bara cardio som det verkligen blir när man promenerar så mycket.

Med oss på resan har vi faktiskt packat kosttillskott! Det är sjukt smidigt att ha med sig sina favoriter och på så vis slippa leta ersättande produkter i USA.

Med mig har jag mina fräscha, goda Melon-BCAA från Chained Nutrition (länk HÄR) Dessa sippar jag faktiskt på även på stranden och under mina morgonpromenader här i South Beach ;) Dessa passar utmärkt på sommaren och i värmen - svalkande och god Melondrink fast utan socker!

1 skopa = 5 gram
(jag tar 2 skopor till gymmet)

Jag har dessutom med mig min älskade Citrulline Malate som skapar ett skönt pump i musklerna. På så sätt kan jag få bra resultat på gymet men slipper alla andra tillsatta stimulanser som finns i vanliga PWO:s :) Hitta produkten HÄR

- tränar aldrig utan citrulline malate faktiskt haha! Tycker det blir mycket roligare med mer pump ;)

Och slutligen: SJÄLVKLART har jag med mig mitt älskade protein.

Det är riktigt smidigt att ha med puddingen för att kunna äta som kvällsmat, eller frukost, eller mellis. Vart jag än i världen vänder vill jag ha min chokladpudding tillgänglig. Det förser mig med en ordentlig mängd protein samtidigt som det smakar gott - och hjälper mig när jag är sugen på något lite godare ;) Det är ca 100 kcal per skopa (1 dl) men jag tar alltid 2 dl och blandar med vatten.

Gourmet Pro finns HÄR

​Nu är det dags att sticka till gymmet och köra! Klockan är halv sju här i Miami men 00.30 hos er ;) Det innebär att många av er sover vid detta laget och troligtvis läser detta när ni vaknar :)

KRAMIS PÅ ER HOPPAS NI MÅR AWESOME OCH HAR DET BRA!! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229