Fest, Hälsa

Gårdagens restaurangbesök

Godmorgon finaste ni!

Hoppas er lördag var magisk och flera av er firade säkert halloween? Vi drog ut på kvällen (efter kl 21 haha) till "Jimmys" nere i Hammarby sjöstad för att äta restaurangmat tillsammans. Det blev en sen middag men oerhört trevligt ändå såklart - det hänger på sällskapet!

Maten var riktigt god och vi alla var nöjda med våra beställningar.. Dock fick vi vänta överdrivet länge på maten vilket gjorde att vi hann avverka en och annan brödkorg med pesto ;) Ett gäng hungriga atleter efter gympass skall man inte leka med haha!

Fina Sandra och jag <3

Totalt var vi 15 stycken i sällskapet och kvällen blev oerhört lyckad! Jag är riktigt glad över att få chansen att umgås med dessa människor :) Gymshark-familjen är så mysig.

Jag, Hanna och Caroline valde att äta grillad lax denna kväll och den var oerhört god! Serverades med potatis, grillade primörer och en mixsallad vid sidan om! Nom nom!

De andra valde surf and turf, grillspett och oxfilé med klyftpotatis och chili-bea ;) Det var mycket god mat och totalt en oerhört trevlig lördag!

Ett bra avslut på en toppenhelg och lyckas fotografering med andra ord :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229