Hälsa, Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Frukost efter cardion

JA JAG KOM UPP UR SÄNGEN OCH UT I SKOGEN - HEJA MIG! Kände mig rejält trött där ett tag men jag behövde bara lite extra tid på mig att vakna till liv och sedan var både kropp och huvud på banan igen ;)

Kommer jag väl ur sängen och in i själva träningskläderna brukar det mesta lösa sig av sig själv, nästan varje gång faktiskt. Det kan vara ett tips till er som känner igen er i svårigheten att motivera sig men ändå vilja; Ta bara på träningskläderna, helt kravlöst och känn sedan hur det känns! För mig är sovkläderna väldigt sövande nämligen medan träningskläderna taggar igång mig ;)

Jag och Jonas gick ut och gick i skogen på en 45-minuters runda vilket var väldigt härligt. Huvudet fick sinnesro och kroppen fick vakna. Jag älskar att promenader har en sådan tydlig effekt på mig och mitt välmående :D Perfekta starten på dagen definitivt!

Efter skogspromenaden tillsammans fortsatte vårt mys med en gemensam frukost. Jag mumsade på en ny favoritkombo: Kokt gröt (60 gram gryn) tillsammans med 1 dl Gourmet Pro VANILJ (!!) och ringlad Pancake syrup (kalorifri) ovanpå .... hur gott som helst verkligen. En stabil frukost med både protein och kolhydrater att börja morgonen med :) TIPS TIPS TIPS på den kombon av smaker alltså.

Gourmet PRO LÄNK / Walden Farms Pancake Syrup LÄNK

​Efter denna frukost känner jag mig pigg och taggad på mer träning varav jag snart skall möta upp Jacob på Almedal för att träna samtidigt. Det är perfekt att ha träningsintressrade vänner... man behöver inte ens träna tillsammans så länge man är där samtidigt ;) Ett roligt och utvecklande sätt att umgås på som dessutom gör träningen väldigt rolig! 

ska ni träna idag finisar? 

Gillar

Kommentarer

MayaJuuti
MayaJuuti,
Åhh. Gröt på morgonen är ju livet. Älskar. Själv brukar jag ha i en äggvita så blir gröten fluffig och smakar jättegott 😊nouw.com/mayajuuti
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja det är livet 😃 Visst är det smart att tillsätta äggvita för extra volym! Håller helt med 😃 kramis nouw.com/fitnessjulia
Lovisa
Lovisa,
Åh gröt med gourmetpro är verkligen gott 😊avlovisas.blogg.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Det är ju verkligen det också 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229