Hälsa, Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Fredagsmys i soffan

Efter ett intensivt träningspass på Almedal tillsammans med "standard crew" (älskar dem) så sjunker jag nöjd och trött ner i soffan. Dags för fredagsmys med min älskling! ... Ni vet rutinen: fredagsfys --> sen fredagsmys ;)

Ikväll mumsar jag på stekt torsk med den kryddan jag tipsade om igår, tillsammans med kokt ris och wokgrönsaker :) ganska enkelt och snabbt fixat, men är man hungrig så är man ;)

Trevlig kväll på er!

PS. Hata hat --> min instagram, senaste bilden. Vad håller folk på med i kommentarsfältet?

Gillar

Kommentarer

wilma
wilma,
Usch, jag förstår verkligen inte hur folk tänker... Vad är syftet med kommentarer om att en ser äcklig, ful, konstig ut?? Vad får dessa personer ut av att öppet kränka och rent ut sagt mobba? Alla får absolut ha en egen åsikt, men har man inget snällt att säga om en annan person så ska man faktiskt vara tyst. I alla fall så tycker jag att du är skitsnygg!! Oavsett om du är i tävlingsform, "vanlig form" eller all in offseason. 😉 Fortsätt kämpa på, Julia, för du är grym och inspirerar mig och så många fler dagligen!! Girl power!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
jag undrar precis samma som du.. varför gör man så? 😟 Tack snälla Wilma för fina ord, värmer att läsa det. Kramis på dignouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229