Fredagskväll ute med fint sällskap

Igår efter mitt sista arbetspass på Gymgrossisten butik (och sista fredagen på sommarlovet) mötte jag upp min bedårande mamma och hennes Goa respektive Jan-Olof för en kväll på stan. Riktigt lyckat blev det!

Vi gick på lite "after-work" tillsammans där fokus för samtalen delvis låg på det som varit men också om den nya del som nu börjar. På måndag börjar jag sista året på dietistprogrammet och det känns både bra och lite läskigt ;) skönt att få prata av sig lite!

Glöm inte min rabattkod FITNESSJULIA för 15% rabatt!

Kvällen bjöd på flera viktiga delar; glädje, kärlek och omtanke. MYSIGT och välbehövligt. Vi satt faktiskt på restaurangen till efter halv elva på kvällen och sedan valde vi att avsluta med en skön promenad längs avenyn.

Det är något speciellt med att kolla på allt vimmel ute, alla restauranger och glatt folk. Göteborg känns som en folkfest och att bara strosa runt som avslutning på fredagkvällen var fantastiskt trevligt :D Vi träffade även på Pontus (PK) och min gamle vän Oscar som både stod i dörren, även det var riktigt trevligt!

  • 2 974 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229