Dietist, Hälsa

Fredag på jobbet!

Godmorgon fina läsare!

Jag vaknade upp på världens bästa humör idag. Det är fredag, Jonas har ledig helg (!) och jag ligger bra till med mina arbetsuppgifter. Fördelar, att jobba inom slutenvården som konsult mot avdelningar, är att jag får möjligheten att både planera och lägga upp mitt arbete relativt fritt. Jag har ju inga "inbokade patientmöten" på det sätt man har inom öppenvården, utan bedömer efter varje besök på avdelningen vilken nivå av nutritionsstöd, hur täta uppföljningar och vilka insatser vederbörande patient och nutritionsdiagnos kräver. Det är dessutom trevligt att faktiskt kunna träffa både annan personal och patienten flera gånger på en vecka, även om samtalen ibland blir korta beroende på hur patienten mår. Man utvecklar fina relationer som jag tror är en viktig del i en god vård :) Eftersom jag är uppvuxen inom Montessoriskolans värld från förskolenivå till nian är jag väldigt bekväm i att styra över mitt eget arbete, mitt tempo, och upplägg. Det är så vi lärde oss i skolan i och med det stora egna ansvar vi blev tilldelade i undervisningen.

Inför helgen ligger med andra ord både jag - och mina patienter - bra till rent nutritionsmässigt :D Sedan blir det givetvis högre arbetsbelastning måndag och tisdag då alla uppföljningar måste göras efter helgen som passerat.

Trivs riktigt bra på mitt jobb och i och med denna fredag avslutas fjärde veckan här på sjukhuset!

Gillar

Kommentarer

Ebba
Ebba,
Hej! Verkar som ett spännande jobb, är intresserad av att läsa till något liknande efter gymnasiet - vad gick du på gymnasiet? Ha en fin dag!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag har läst natur-natur innan 😊nouw.com/fitnessjulia
Paola
Paola ,
Underbart att du trivs så gott på jobbet och kommit in i arbetet så snabbt både med patienter och kollegor ☺Lycka! Puss M
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja det är underbart 😊 Tack mami<3nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229