tjejer, Fest

Fredag - operan

Godmorgon hjärtan!
Det är återigen fredag och jag vaknar på underbart bra humör. Dels är det vackert väder här i Göteborg - efter två regniga dagar - bara det gör ju att man drar på smilbanden. Men det är också snart helg och snart dags för mer roligheter.
På tal om roligheter; Under gårdagen satt jag i 1,5 timme inne på passcentralen i Göteborg tillsammans med över 100 andra individer. Drop-in tiderna slutar den 9:e april och snart är det dessutom semestertider. Det märktes ;) Jag var oerhört glad över att bara hittat en stol att sitta på och att jag hade en förbered matlåda att ta med.
Först när jag klev in där blev jag allt lite chockad haha. Såg mitt nummer: 197... och på tavlan visades 064. Gött. Trodde först jag hade tryckt på fel maskin, aldrig varit med om liknande kö men å andra sidan jobbade poliserna på snabbt med över 15 betjänande kassor. Inget att klaga på, kunde ju bokat en tid också ;)

Men idag är det i alla fall fredag och mina planer är magiska.

Efter min kommande arbetsdag fortsätter nämligen kvällen tillsammans med Jonas familj. Direkt efter jobbet ska vi mötas upp i Göteborg.
Kvällen börjar lyxigt; Vi ska ta en drink och något lättare att äta i operabaren, lite aw-känsla sådär hihi, för att sedan se; Fantomen på Operan (!) Jag är verkligen förväntansfull. Senast jag såg föreställningen var i London med min mamma och syster, ca 4 år sedan. Minns att jag tyckte mycket om den. Roligt att få se den igen och extra roligt att se den tillsammans med Jonas.
Jag tror våra planer denna fredag är oslagbara!

  • tjejer, Fest
  • 2 693 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Emelie JS
Emelie JS,
Gud vad kul!! Ha en underbar dag <3 www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen! Tack söta och detsamma 😊 nouw.com/fitnessjulia
Emma
Emma,
Hej fina Julia! En fråga till dig, äter du annorlunda under dina vilodagar t.ex mindre kolhydrater eller liknande? Hade varit kul att läsa dina tankar kring det! Sedan undrar jag om protetinbars och din åsikt om dem? De jag äter är de nya från Star Nutrion samt Barbells, men hur "bra" är dem egentligen och när använder du bars? KRAAAM!:)
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Emma! För att må så bra som möjligt försöker jag äta ganska lika varje dag. Jag tränar ju flera gånger i veckan vilket påverkar metabolismen även på vilodagarna, finns efterdyningar på kolhydratsmetabolismen ca dygnet efter fysisk aktivitet. Jag äter däröfr kolhydrater alla dagar oavsett rörelsemängd. Det jag kan göra om jag vilar flera dagar i rad är 1) att vara extra noga med valet av kolhydrater, väljer mer fullkorn, samt minska ner något på mängdern. Äter kanske min gröt och ett-två mål med kolhydater och de andre med mer fett om jag ska vila längre. Dock att ta bort kolhydraterna fungerar inte för mig.. jag får extremt sug efter dem då vilket nästan slår över åt andra hållet 😉 Angående proteinbars är det väl "bra" i det sammanhanget man sätter dem. Äter du bars framför tomma kalorier som godis innehåller de mer näring, men tar du en bar framför en lunch, är de antagligen mindre näring i. Proteinbars tar jag mer som ett gott tilltugg med aspekten "gott", som till serier eller på kvällen som mys. Kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229