Fest, Recept

Fortfarande mätt från gårdagens festmåltid på ön!

Hej finisar!

Jag ligger just nu ute i den tillhörande lillstugan, sippar på nocco och njuter av den lugna morgonen. Klockan är lite innan nio och Jonas föräldrar har lämnat stora huset för ett morgondopp i havet. Livet på ön är rätt så bra om man säger så... ;)

Vi funderar på att snart ta båten in till fastlandet för morgonträning. Gårdagens festmåltid gör sig påmind och jag är fortfarande mätt. Behöver således ingen frukost nu innan gymmet utan jag är pretty much good to go!

Gårdagens storhandling inför middagen!

Till middag i går grillade vi havskatt (blir som en mör ”köttbit” nästan i sina egenskaper för den kryper ihop i värmen och blir ganska kompakt men ändå flikig) som vi smaksatte med olivolja, citron, peppar och salt. Till det åt vi kokt färskpotatis med färska grönsaker och en hemmagjord, god romsås på lätt créme fraîche. Smaskens!

Min portion 1 av 2 hihi.

Till efterrätt åt vi färska jordgubbar med grädde eller vaniljkvarg (valfritt, jag tog kvarg, fungerar utmärkt) och jordgubbarna var helt magiska nu!! Bästa svenska jordgubbarna jag ätit hittills tror jag.

Kvällen avslutades sedan ute i lillstugan, då det bara var jag, Lowa och Jonas och kröp oss tillbaka ut tillsamman med datorn och godis. Vi mumsade Marabou (både mörk- och mjölkchoklad samt lite olika smågodis)

NI VET att godis är min svaghet och typ det bästa jag vet så på lördagar åker det fram ;) En gång i veckan fungerar fint för mig eftersom jag är lite allt- eller inget. Det är lättare att inte ens smaka andra dagar om jag inte tänkte äta upp allt ... ;) hur är ni?

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
MN gud så gott det såg ut!nouw.com/matildatakkula
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja magiskt 😍nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229