Grebbestad, Fitness, Sommar

Förmiddag på klipporna

Vi har en magisk dag vid havet idag. Pinnö bjuder på bästa vädret med klarblå himmel, strålande solsken, lagom fläktande vindar och bara allt av det bästa. Magiskt. Det känns SÅ härligt att få vara här och jag får inte nog av detta!

Vi tog båten ut på havet i morse och letade reda på en privat och lämplig klippa att spendera förmiddagen på. Just här utanför Grebbestad är det ett mycket rikt ö-liv med många mindre stenöar, klippor och fina farleder. Underbart att se och upptäcka! Bara båtresan är ett äventyr :)

Vi åkte båt i kanske tjugo minuter innan vi hittade en trygg lagun att parkera båten i. En fantastisk plats med släta Bohuslänska klippor, sandstrand och fin havsbotten med inte fullt så mycket tång och växtlighet som annars kan finnas där ;)

Vi låg och solade, lyssnade på sommar i p1, badade, snorklade och åt medhavd lunch. Idag till lunch blev det i princip en repris på gårdagens kvällsmål. Jag åt 1 kycklingfilé med färskpotatis, sallad, 1 banan och lite keso som sås. Smarrigt :)

Totalt stannade vi liiite för länge på ön tror jag, men som sagt vi fick inte nog, kände mig lätt bränd såhär i efterhand.

Väl hemma på ön igen åt jag ytterligare en portion mat (exakt som ovan Hahah plus riskakor) och sedan somnade jag bom stop. Helt slut. Däckade en timme inomhus i skuggan, kanske lite för mycket sol, och laddade alltså upp inför gymmet med att sova i sängen en stund. Skönt!

Ö-liv är lugnt och behagligt ;)

Gillar

Kommentarer

Wilmamathildaa
Wilmamathildaa,
Låter som en härlig dag!😍nouw.com/wilmamathildaa
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Det var det 😃nouw.com/fitnessjulia
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det är helt underbart i grebbestad kram ❤️nouw.com/emmamehrali
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Verkligen 😊 kram på dig 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229