Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Food prep deluxe inför helgen

Jag har spenderat eftermiddagen på gymmet tillsammans med Niro för det sista benpasset innan tävling (!) Vi filmade även denna gång som ni kommer kunna se :D

Idag fokuserade vi på att tömma musklerna nu in i det sista, vilket innebär att det inte blir direkt tuff träning men väldigt glykogentömmande. Många repetitioner på lättare vikter för att inte skapa någon träningsvärk men att ständigt hålla strikt koncentrerad rörelse! :) Det gick riktigt bra men sved som fasiken i musklerna :o

Efter träningen fyllde jag direkt på med kyckling och havregrynsgröt från mina två matlådor innan jag lämnade gymmet för mitt nästa uppdrag: Handling... Inte vilken matlista som helst heller utan maten som skall vara min laddning under de kommande tre dagarna! Min lista såg ut som följande:

Holy moly och allt detta skall tillagas också... Köpte ett extra rör riskskor i fall i fall och dessutom fick jag i uppdrag av coachen att köpa mat till honom också. Totalt kom jag ut med 5 lådor torsk, 3 paket kyckling, ett paket ris, massvis av sötpotatis, mandelsmör, riskskor och lite extra saker inför tävlingen.

Nu är det bara upp till mig att food preppa inför denna kommande helg som antagligen kommer bli helt magisk :D ser oerhört mycket fram emot att träffa allt härligt folk igen! Vi är som en stor, lycklig familj :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229