Träning, Fitness

Födelsedagsträning!

"Idag Älskling gör vi precis vad du vill och önskar"

Min Jonas fyller 29 år idag, inte jämt ännu med andra ord, och efter gårdagens festligheter ute till havs kände vi oss båda ganska mysiga och tillfreds med partaj. Istället för renodlat släktkalas fokuserar vi på precis det han önskar sig mest. Resultatet blir som följer:
1) Träning
2) Fika med släktingar
3) Laga mat tillsammans
4) Bjuda över några grabbar och umgås med mat och bra snack

- Lets make it happen!

Så efter frukost begav vi oss mot Iron works för att uppfylla önskemål nummer 1 denna dag. Lite Birthday-Workout tillsammans, även ihop med killkompisarna, roligt för alla inblandande. Även jag längtade efter gymmet och ett ordentligt träningspass efter att mest sysslat med löpning nu i veckan. Jag behöver en kombination av båda! :)

Jag startade passet med löpning för att värma upp kroppen och svettas ut lite överdrivet salt som intogs under gårdagen, svettigt värre haha. Därefter fortsatte jag med ett benpass samt magträning! Jonas tränade bröst :)

Min favorit under passet var att superseta dessa två övningar: Sittande legcurl för baksida lår och leg extensions för framsida lår. Ingen vila mellan. Körde 10-reps per ben och övning x 5 set. JÄÄÄklar var det tar i musklerna, oerhört bra kontakt och pump idag. Älskar när träningen känns såhär!

En annan favorit var mina 8 grisiga set i benpressen, vartannat set med smal fotplacering och varannan med bredare fotplacering för att träffa, och aktivera, olika muskler. Fick även fin kontakt när jag körde Good Mornings idag för baksida lår. Yes jag är nöjd! :)

​Körde benpass iförd en grå Outfit idag. Ser mig dock som glad och färgsprakande på insidan istället ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229