tjejer, Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Fixarveckan!!

Godmorgon finisar!

Det är måndag - ny vecka - men inte vilken vecka som helst: Det är veckan innan FitnessFestivalen i Stockholmsmässan 2016 :D

Precis som inför alla event gillar jag att fixa mig lite extra veckan innan... Har ju fasiken myntat uttrycket "fixarveckan" till och med, så dedikerad är jag ;)

Vad kommer hända denna veckan då? Jo lite allt möjligt faktiskt :) Först ut är mitt hår som ska piffas till av bästa Johanna Nilsson hos Rapunzel Of Sweden. Fördelarna med tape är just att man kan återanvända löshåret flera gånger. Dessutom vill jag göra mitt blonda hår kallare :)

På torsdag blir det både härlig brun färg som åker på och så måste jag tillbaka till Nailshape by Sweden.. 2 av mina naglar har tyvärr brutits av vilket nästan aldrig händer - förutom inför event naturligtvis ;) Kan inte glida runt med två brutna naglar på mässan direkt haha.

Jag kommer att befinna mig både i Gymgrossistens monter och några timmar i noccos monter. Vi alla kommer ha obeskrivligt riktigt utan tvekan och jag hoppas några av er kommer dit och hälsar! Mässan tycks bli stor i år :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229