Fitness, Träning, tänkvärt

Fitnessjulia: Väl investerad tid - ryggpass

Söndag och jag känner mig stark!

En väl utsövd kropp, laddad med energi från god mat och kärlek från familjen. Oslagbart. Precis så som jag vill att helgerna ska vara. Visserligen känns det lite svårt för mig att slita mig från min underbara familj för ett gympass men väl där känns det som väl investerad tid. Det räcker med en intensiv timme för mig själv och så känner jag mig som en ny människa. Träningen är en viktig ingrediens i kakan som skapar mig (som Hollsten säger)

I morse fick jag med mig familjen på tåget. Vi gick ut i nysnön på en 45-minuters morgonpromenad. Verkligen trevligt! Just promenader bidrar till mycket reflektion och bra samtal. Frukosten smakar även godare efter lite aktivitet. Klär man sig rätt så är snön inget hinder, snarare mysigt att få uppleva tillsammans :)

Efter frukost kände jag mig fortfarande taggad på träning.. styrketräning ;) Vi hade ätit frukost i över en timme och därefter såg jag min chans att bära fanan vidare. Tränings-fanan. Jag tog mina träningssaker och smet ut medan min syster sminkade sig och packade sina saker efter helgen (detta hade jag redan gjort) Är man bara smart och välplanerad hinner man med allt ;)

Det märktes nog knappt att jag var borta från familjen men för mig var timmen väl värd!

Jag körde ett ryggpass på nordic wellness. Ett intensivt sådant då jag inte direkt hade tid för vila. Varannan övning rodd och varannan latsdrag för att få in aktiv vila.

Jag började med tunga latsdrag (körde 6:or!) x 6 set följde upp med sittande rodd x 5 set med dropset. Därefter lats pulldown med stång i cablecrossen x 4 set + dropset på varje vikt och avslutade med stångroddar. 50 kg x 10 reps x 5 set.

Ett grymt bra pass nu mitt på söndagen innan nästa måltid tillsammans med familjen!

Kan man äta kan man träna! Det finns tid för båda i min värld :)

Gillar

Kommentarer

missmoa
missmoa,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
emmabergendahl
emmabergendahl,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229