Fitnessjulia: Vad jag äter på roadtrips

När man far runt i bilen längre distanser, nästan i klass att man kan kalla det roadtrip, kan det ibland kännas trixigt och svårt att få ihop bra måltider. Det kan både bero på bristande inspiration så väl som utbud. Sällan finns snabb-matställen med sallader längs vägen om ni vet vad jag menar.. men med lite kunskap och fantasi kan man allt svänga ihop någorlunda bra måltider och måltidsrutiner om man bara vill.

På roadtrips, som igår då jag och pappa befann oss >6 timmar i bil, gäller det att tänka smart. Tillexempel hade vi förberett oss inför trippen med cashewnötter, frukt så som äpple, banan och nektariner samt knäckebröd med lättost på tub - bra snack att ha nära till hands när hunger/sug/tristess slår till ;) Lätt att färdkosten annars blir godis eller fika mitt i veckan.

Tillexempel har jag nästan alltid med mig kvarg och banan som ett av mina alla måltider i bil. Personligen upplever jag att bra och långvarig mättnad av den vilket givetvis är önskvärt.

Dessutom finns kvarg, yoghurt, kesomellanmål, frukt, nötter och bättre mackor också att köpa på vissa bensinstationer numera vilket verkligen underlättar när man är ute och flänger! Förr var detta bara att drömma om bland chips och glassar men nu finns faktiskt bra och mer hälsosamma alternativ också att variera med.

Som i går tillexempel i höjd med Örebro, efter lång bilkö på olycksdrabbade E18, fann jag till min glädje en god och fräsch ceasarsallad på ett tankställe. NICE! Perfekt lättare lunch sådär mitt på dagen. Jag försöker hålla rutinen med 5- 6 måltider per dag.

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Vad kul att läsa om!! <33nouw.com/matildatakkula
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Kul att du tycker det! 😊nouw.com/fitnessjulia
Susanna
Susanna,
Hej, gillar dina inlägg väldigt mycket och jag undrar om du skulle kunna berätta Vilka matprodukter du använder i vardagen?
Typ om du äter kvarg till frukost, exakt vilken kvarg? Knäckebröd? Protein? M.m
Har Du några tips på enkla middagar som är runt 400 kcal?
har inte så bra koll vad man skall kolla efter i affären vad som är lite bättre så vill gärna höra med dig som verkar ha koll🤗
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej! Tack så mycket 😊 det kan jag göra 😊 stay tunednouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229