Hälsa, Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Fitnessjulia: Typisk lunchmåltid för mig

Hej finisar!

Det är måndag och jag befinner mig för nuvarande på biblioteket på Hälsovetarbacken. I skolan med andra ord ;) Jag och Susanna kämpar vidare med vårt examensarbete och helt ärligt, vi har så kul tillsammans! Arbetet går bra och vi tar oss successivt framåt. Ingen sa att det skulle bli enkelt - men bara för att det är lite klurigt ska man inte ge upp.

I dagens lunchlåda har jag världens godaste kombination som är både enkel och nyttig. Det är en klassisk lunch för mig nu för tiden. Jag väljer att visa er måltiden upplagt på tallrik kontra i matlådan eftersom den inte ser riktigt lika stilig ut nu. Det blir lite så med medhavd mat... inte vackert för ögat alla gånger men oj så gott för magen.

Det jag äter idag - och faktiskt vanligtvis äter till lunch - är ugnsbakad eller stekt torskfil'e med kokt potatis och färska grönsaker. Fisken är tillagad i rapsolja och krossade mandlar som fått en lätt stekyta i pannan innan fisken doppas i dem. Enkelt, gott och nyttigt :)

En klassisk lunchmåltid för mig, både i skolan och hemma på lediga dagar.

Gillar

Kommentarer

lovamolin
lovamolin,
Kul med lite tips för hur man kan tillaga torsken, har verkligen svårt att få till just torsk på ett bra sätt:)nouw.com/lovamolin
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja visst kan det vara svårt! nouw.com/fitnessjulia
feliciahelm
feliciahelm,
Ser så gott ut 😊nouw.com/feliciahelm
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
sjukt gott 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229