Träning, Fitness

Fitnessjulia: TRÄNING - Happiness

Godmorgon finisar!

Jag befinner mig just nu på resande fot mot Borås sjukhus. En glad och positiv liten tjej som sovit ovanligt gott i natt. Mysigt att krypa ner bredvid Jonas, känna hans värme och hans doft. Då sover man tryggt. Kan erkänna att det var något svårare än vanligt att vakna i morse, jag snoozade på i härlig, vanlig ordning och ville inte riktigt kliva ur sängen. Men till sist tar kontrollbehovet ändå över: jag vill ju inte stressa på morgonen.. och absolut inte bli sen ;)

I går kväll avslutades dagen med en mysig kvällspromenad tillsammans med Jonas. Ett väldigt skönt avslut på min måndag efter mitt rygg-och armpass. Jag måste säga att det i stora hela känns väldigt bra att vara levande!

På gymmet så körde jag som tidigare nämt rygg och armar. Ett äkta ”måndagspass” när man både känner sig lite trött men ändå som en krigare. Perfekt med dessa muskelgrupper då.

Jag startade passet med sittande narrow lats drag. 10 - 6 reps x 6 set (värme upp 3 set innan dessa, 3 set med 10:or och de sista tre seten var tunga) Sedan fortsatte jag direkt i samma maskin med breda latsdrag, samma upplägg. Gäller att vara smart hur man lägger upp sina träningspass när det är mycket folk ;)

Jag följde upp dessa övningar med lats pulldown med rep i cablecrossen. 12-14 reps x 5 set. Följde direkt upp med triceps pulldown när jag ändå hade tillgång till repet. 8-12 reps x 5 set + dropset på de sista tre seten.

Fortsatte med roddar: stångrodd med 50 kg (15-kg plattor på vaders sida stången som väger 20 kg) Körde 8-10 reps x 5 set. PUUH. Följde med bicepscurls med stång: 10 reps x 3 set. Avslutade sedan med scull crushes för triceps följt av pullups för biceps.. aaand thats it. Kändes grymt bra!

  • Träning, Fitness
  • 1 596 visningar
  • Nära Delsjömotet, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund
Pia Widlund,
Mitt måndagspass bestod av intervaller på löpbandet och mage. Ikväll blir det några kilometer till. Tävlar du i fitness? www.piaw.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Oj duktigt av dig 😃 Jag har tävlat i fitness 4 ggr ja 😊 nouw.com/fitnessjulia
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Bra jobbat! Måndag blev tyvärr vilodag för mig då jag har fruktansvärt ont i mina knän... Hoppas du får en fin onsdag<3 nouw.com/alicemalmstrom
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack söta du 😊 ja men det är viktigt att man vilar också <3nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229