Fitnessjulia: Tillbaka i gamet

Hej fighters!

Efter en väldigt lyckad och trevlig dag i butiken tillsammans med min söta kollega Sara Kinnvik kände jag mig peppad att kötta ordentligt nere i källaren på exhale!

Under påsken har jag ju haft en liten frånvaro från gym sedan i torsdags och det riktigt skrek i musklerna efter stimulans. Speciellt nu när jag ätit lite extra påskmat också :D

Därför beslutade jag mig för att köra volymträning i marklyft idag. Eftersom jag hade ben på schemat fick det bli zumo-mark som aktiverar rumpan lite mer än ryggen :)

Jag körde först lite uppvärmande set på 60 kg - 70 kg och 80 kg. Det gick väldigt lätt idag och först tänkte jag att det säkert kunde bli de tyngre lyften idag men icke... Vet inte om jag överansträngt mig under skidåkningen men jag hade tyvärr lite strålande värk i nedre ländrygg / rumpa (påminner om skadan jag drog på mig i somras) och jag vågar inte riskera något. Ett moget val enligt mig ;)

Därför körde jag 5 reps x 4 set på 90 kg i zumomark och nöjde mig med den vikten även om jag säkert kunde gått högre. Däremot får jag ändå medge att uthålligheten och styrkan finns där, vilket är kul!

Gnugga gnugga gnugga vikterna för att successivt och skadefritt öka!

Efter krigandet med marklyften fortsatte jag med högreps fast stela marklyft med stång. Körde då 12 reps x 4 set med 40 kg. Jag personligen upplever en bättre kontakt då jag inte kör för tungt här :)

Som att det inte vore nog fortsatte jag med enbens legcurls (6 reps x 5 set) och slutligen även stela zumomarklyft med 20-Kg hantlarna.

-Med hantlarna kör jag alltid högreps, runt 20 st per set och riktigt pumpar ut hamstrings och rumpa! Sjukt bra övning!

Eftersom jag inte går på diet och ändå kör morgoncardio "slipper" jag cardio efter gymmet. Tror även det är positivt att åka hem och äta istället för att slita ännu mer på musklerna. Jag vill få igång min återhämtning med BCAA, mat och vila så fort som möjligt!

Min drömkropp är ju en stark och välsvärvad kropp - nästan "kurvig" fast av muskler typ ;) Love it!

-och det viktigaste är ju att man själv är nöjd :D

Gillar

Kommentarer

oliveja
oliveja,
Men hur grym är inte du!★nouw.com/oliveja
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
men å tack söta du 😃 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229