Fitnessjulia: Tack bodypower!

Just nu sitter jag på Joe & the Juice tillsammans med delar av Nocco-gänget och pustar ut. Vi har nyss landat i Köpenhamn och har några timmars väntetid innan nästa plan går vidare mot Sverige.

-tro mig att jag sov som en stock på planet hit... 2 h sömn som verkligen var välbehövt! Jag somnade faktiskt innan planet lyfte, alltså medan planet rullade ut mot startbanan :p det säger en del.

Helgen har verkligen varit hektisk. FULL RULLE från morgon till kväll med nästan ingen tid över till egentid, det är därför bloggen blivit lite lidande. Jag gjorde så gott jag kunde i alla fall ;) Våra arbetstider på mässan var 9-18 alla dagarna utom idag då vi behövde åka direkt till flygplatsen. Förutom när man hann äta så jobbade vi alla på stenhårt för det finns alltid något att göra!

SÅ MYCKET FOLK som det har varit på denna enorma mässa har jag inte upplevt förut. Riktigt häftigt att få vara med om och vi är verkligen ett underbart team i Nocco BCAA :D

Amanda och jag!

Jag är så oerhört glad över allt jag får uppleva och vara med om... Älskar att ha en sån här spännande vardag och livsstil!

Men samtidigt som jag är sjukt tacksam över helgen känns det också bra att vara på G hemåt igen. Hem till Jonas, Lowa, min säng, min mat och gymmet ;) Jag är ju en rutinmänniska egentligen haha.

Rutiner skapar framgång, i alla fall i mitt liv, för det leder till disciplin och produktivitet ;)

Hoppas ni har tyckt att det varit roligt att följa alla äventyr på min snapchat :) Nästa helg fyller jag 21 och sedan helgen efter det tentar jag av termin 4 på dietistprogrammet innan jag hoppar på flyget mot MIAMI med Jonas (!!) Det kommer nog bli grymt kul :D

Ni betyder otroligt mycket för mig, underbara läsare <3 puss och kram

Och tack för i år Bodypower expo, Birmingham, team Nocco och alla som gjort helgen så lyckad som den faktiskt varit!

Gillar

Kommentarer

beatricefitness
beatricefitness,
Åh låter så roligt!!😍 Vad heter du på snapchat? 👑nouw.com/beatricefitness
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja sjukt kul 😃 Juliaeliasson1 (etta på slutet) nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229