Hälsa, Dietist, tänkvärt

Fitnessjulia: Sömn är också viktigt

Godmorgon mina hjärtan!

Hoppas ni hade en bra start på er vecka och måndag. Min måndag blev oerhört lyckad faktiskt, skyller nog ändå en del på vädret och min sambo där. Jag kom nämligen hem och möttes av ett helt nymålat kök; nya vita skåpsluckor, väggar och tak. Oerhört fräscht och rent. Tack tack tusen tack världens bästa Jonas.

Som avslutning på måndagen passade vi på att njuta lite extra av vädret, en magisk "höst-kväll" i augusti... vi promenerade i 50 minuter utomhus, småpratade och njöt av livet helt enkelt. Funderar kring det ibland faktiskt; hur enkelt och mysigt det är att ta en promenad tillsammans med någon. Tycker det är ett givet inslag faktiskt. Rekommenderar er att göra det om ni har svårigheter att få till era 30 minuters daglig aktivitet på egen hand (räcker ju att ha någon i telefon samtidigt)

Nu i morse då när alarmet ringde skrek kroppen efter mer sömn. Trots att jag kom i säng i god tid behövde jag mer vila. Valde faktiskt att sova en timme extra idag och skippa morgoncardion och istället äta en större frukost. Jag planerar att ge mig ut på en löprunda i eftermiddag istället.

Sömn är ju också viktigt, tro mig I'm aware, men oftast klarar jag mig väldigt bra med tidig uppstigning och sova sen på bussen. Känner jag dock som jag gjorde i morse är det mitt eget beslut att sova lite extra. Hellre sova extra och må bättre idag på jobbet än att forcera fram morgonträningen.

Att träna på morgonen är ju något helt frivilligt från min sida och ska fortsätta vara ett skönt inslag i min vardag. Inte tvärt om. Går ju inte på tävlingsdiet direkt ;)

Blir till att löpträna i eftermiddag istället med musik i lurarna och bara rensa av sig dagen.. underbart.

Gillar

Kommentarer

lexi
lexi,
Vart är din jacka ifrån?😍nouw.com/lexi
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Den är typ två år gammal nu hehenouw.com/fitnessjulia
Frida
Frida,
Tack för dessa ärliga inlägg, och tack för att du börjat blogga igen. Upplever att du är mer "mänsklig" efter uppehållet, du delar iaf med dig mer av att du vilar och unnar dig gott ibland. Uppskattas! <3
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Kul att du säger det och delar med dig fina du <3 Jag försöker vara det ja, annars blir det ohållbart för mig på personligt plan 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229